hur att vidarebefordra lokala enheter till fjärrdatorer med hjälp av fjärrskrivbord

Har du någonsin haft en fil på en flash-enhet som du behövs för att använda på en maskin som är belägen i en annan byggnad eller ens halvvägs över hela världen? Du kan göra det genom att koppla den till din lokala dator och sedan vidarebefordra enheten via fjärrsession till den maskinen. Här är hur man gör det.

Tryck på knappen Windows och R för att ta upp en körning rutan och typ mstsc att lansera Dialog Anslutning till fjärrskrivbord, eller så kan du bara söka efter fjärrskrivbord på Start-menyn.

Klicka på pilen bredvid alternativ för att se några av de mer avancerade alternativ.

När gränssnittet har utvidgats, växla till fliken Lokala resurser.

Klicka nu på mer knappen för att se en mer omfattande lista över saker som du kan vidarebefordra till fjärrdatorn.

När du har klickat och expand enheterna, kommer du att se en lista över alla enheter i din dator, kan du vidarebefordra något från din CD / DVD-enhet till en USB-enhet som du har anslutit. Markera kryssrutan bredvid någon av den enhet som du vill vidarebefordra.

Nu kan du ansluta till fjärrdatorn som vanligt.

Nu om du öppna Explorer på fjärrdatorn ser du du kör, kommer det se ut som om det har kartlagts.

Tack!! detta trick är mycket användbar för mig, det kommer att spara mig många timmars filöverföring via FTP eller Dropbox.

Thats stor – Jag har använt fjärrskrivbord för åldrar och aldrig märkt att det hade den här funktionen!

Bra tips, tack en miljon.

Hälsningar, Ahmed

Kan jag göra detta för en nätverksenhet utan att ha en dator Slå på ?, tack

Tack för tipset,. Kommer det här alternativet arbete i Windows XP? Eller finns det något annat motsvarande för detta i XP?

Göra en artikel om att använda “Teamiewer Free”, som kan åstadkomma samma-nästan ??

Detta kan även stängas av via strategier för ökad säkerhet.

Till exempel, på jobbet, har vi en gård av fjärrskrivbord – du går till en adress, PC du faktiskt logga in på skiljer sig eftersom det är lastbalanserade. Men att använda politik, enhet, Urklipp – alla delningsfunktioner kan inaktiveras.

Naturligtvis, om du använder egna maskiner. Du förmodligen inte kommer att vilja göra det.

tackar u) fin spets

Jag känner konstig problem med HTG webbplats från en viss tid. Jag är på GPRS-anslutning via Internetdelning till PC. Bilderna inte går att läsa om det är på skärmen. Innebär att om jag är på en annan flik eller webbläsare minimeras skärmbilder visar inte på sidan. Detta är irriterande för långsam anslutnings människor.

Thats en mycket bra tips … Tack för värdefulla tips …

Hjälp snälla! Jag har en Omega extern hårddisk på datorn, i princip används för backup. Min fru har en ton av bilder på sin bärbara dator som hon skulle vilja att backa upp på den yttre. Jag har XP hon har Vista … hoppats, och passar detta arbete? Eller hur kan jag göra detta? Jag vill bara att kopiera bilderna från sin bärbara dator till min externa – det är allt. Vi har ett nätverk här i huset, men jag har ingen aning om hur man ställer upp så att hon bara kan komma åt den externa enheten. Någon hjälp skulle vara mycket uppskattat. Tack!! Nytt till HTG och verkligen gräva det !!

Hej, Kan någon berätta för mig vad jag ska skriva in, Dator:?;? Användarnamn 😕

Hej, Det är underbart, med detta sätt vi kan kopiera och klistra in data i den andra datorn,? Tack s

Röst Jabberwocky i Tim Burtons 2010 anpassning av Lewis Carrolls Alice i Underlandet uttryckas av ingen annan än skådespelaren Christopher Lee.