hur bokmärkes platser i Windows-registret

Windows-registret har en guldgruva av möjliga tweaks för din dator, men det är en komplicerad struktur för att arbeta i. Du kan göra det lite lättare genom att bokmärka dina favoritplatser.

Lägga favoriter i registret är en annan av dessa super enkla tips som folk kanske har märkt, men sällan tycks utnyttja. Som vanligt har vi att varna dig om att läsa upp arbetet med registret om du är ny på det och säkerhetskopiera registret (och datorn) innan du gör ändringar.

Brand upp Registereditorn genom att trycka på Start och skriva “regedit.” Tryck Enter för att öppna Registereditorn och ge det tillstånd att göra ändringar i din dator.

Borra ner till vad Registry plats du arbetar med. Att bokmärka platsen klickar du bara på menyn Favoriter och välj sedan “Lägg till som favorit.”

I Lägg till som favorit fönster, ge ditt nya bokmärke ett namn och klicka på OK. Var noga med att ge den ett namn som betyder något för dig och är ett tecken på plats i registret du sparar. Registereditorn ger dig inget sätt att se bara från menyn vilken plats ett bokmärke hänvisar till. Om du inte kommer ihåg, måste du välja favorit att ta reda på.

När du vill återgå till den platsen väljer du bokmärke plats från menyn Favoriter. Personligen har jag upptäckt att menyn Favoriter är inte bra för att spara bokmärken för långtidsanvändning om du verkligen behöver gå tillbaka till samma plats om och om igen. Istället använder jag det som ett tillfälligt område för genvägar för vad jag testar just nu och ta sedan bokmärket När jag är klar att arbeta med det värdet.

Fraserna “ingen människa är en ö” och “Klockan klämtar för dig” är båda från samma avsnitt i en uppsättning av andakt, meditation XVII, av den engelska metafysiska poeten och prästen John Donne.