hur du aktiverar infödda Google Cloud utskrift och skrivardelning i Windows

Vi har visat hur du aktiverat Cloud Print på dina mobila enheter och även använda verktyg från tredje part för att lägga till Windows. Läs vidare som vi visar hur du lägger till Cloud Print funktionalitet som en Windows-tjänst och infödda utskrift från någon av dina Windows-datorer.

Cloud Print är ett fantastiskt sätt att skriva ut från vilken internetuppkopplad plats till någon moln kompatibel skrivare, det helt bryter paradigm för att tvinga dig att överföra en fil till en dator i nätverket direkt ansluten till skrivaren.

Förutom alla de fördelar du får från Cloud Printing (som vi gräva djupare in här), tack vare de nya utgåvorna från Google du nu har två grymma sätt att komma åt Cloud Print.

Först Google Cloud Print Driver lägger i utskrifts någonstans funktionalitet Windows utan 1) med att skriva ut från Chrome eller 2) att förlita sig på en tredje part hjälpare app. Eftersom den nya Cloud Print Driver integrerar Cloud Print rakt in i Windows som en vanlig infödd skrivare, alla program som kan få tillgång till systemet skrivare kan få tillgång till dina Cloud Print-skrivare.

För det andra, länkar Google Cloud Print Service alla dina befintliga skrivare direkt till Google Cloud Print. I stället för att förlita sig på en Chrome förlängning för att fungera som en skrivarserver kan du integrera dina skrivare och Cloud Print på tjänstenivå.

För den här guiden behöver du ett par saker

Nu, för att undvika frustration, låt oss göra denna åtskillnad mycket tydlig: Om du vill integrera dina befintliga skrivare till Google Cloud Print-konto, du installera tjänsten (som vi kommer att täcka i den första delen av handledningen), men om du vill installera Google Cloud Printer som en skrivare på din dator (så att du kan skriva ut dina befintliga Cloud Print-skrivare) måste du installera drivrutinen. Service för att koppla skrivare till molnet, Driver för att lägga till Google Cloud Print till din standardskrivare listan.

Även konfigurerar Google Cloud Print Service är inte en enorm smärta, det är ganska icke-intuitivt för en Google-produkt. För att installera Print Service, måste du först besöka Print Service nedladdningssida Google Cloud här. Även om det kommer att vägra att låta dig ladda ner programmet om du inte använder Chrome kan du faktiskt ladda ner det direkt med alla webbläsare. Fångsten kommer senare, när installationen appen kallar faktiskt på Google Chrome (nu, om det verkligen behöver någon av Chrome komponenter för att fungera eller Google vill bara att du ska använda sin webbläsare, är oklart).

När du har hämtat den första installationen programmet genom att klicka “Acceptera och installera”, uppmanas du av Windows UAC att godkänna installationen. Bekräfta installationen och låt den slutföra installationen.

Här är en del av installationsprocessen där det blir en smula icke-intuitiv. Det ser ut som du är klar, men allt vi bara gjorde var installera Print Service, vi faktiskt inte länka den till ditt Google Cloud-konto. För att göra detta måste vi faktiskt lansera tjänsten. Klicka på Start-menyn och leta efter den nyligen installerat Google Cloud Print Service

När du startar programmet, kommer du att välkomnas med ett enkelt gränssnitt som så

Lösenordet du anger här är användarens lösenord för ditt Windows-konto, inte ditt lösenord för Google. Återigen, med betoning, ange ditt lokala Windows-användarnamn och lösenord. Ange ditt lösenord och klicka på “Registrera”. Detta är den punkt i installationen där installatören sparkar dig över till Google Chrome och uppmanar dig att godkänna ditt Google-konto. Gå vidare och göra det

Nu, de av er som redan har spelat runt med Google Print och använt Google Chrome-as-Printer-server arbete runt kan pausa här och säga “Vänta lite, vad händer om jag installerar den här funktionen på en dator som redan har direkt tillgång till några av skrivarna i mitt Google Print-konto? Kommer inte detta göra kopior? “Ja, ja det kommer. Lyckligtvis kan du bara bulk bort dubbletter i din Cloud Print kontrollpanelen. Det är en störning, men det tar ungefär 10 sekunder att fixa.

Vid det här laget har du länkat din lokala skrivare till Google Cloud Print nätverk. Så länge detta Windows-maskin stannar på att fungera som en skrivarserver, har du tillgång till skrivare,. RELATERADE ARTIKLAR Hur man skriver ut alla filer från Android Utan Kopiera till din dator Allt du behöver veta om utskrift från din Android-telefon eller Block

I föregående avsnitt, täckt vi hur du länkar dina Windows-skrivare till Google Cloud Print. Detta avsnitt omfattar installation av skrivardrivrutinen som länkar Cloud skrivare till Windows via tillägg av en “Google Cloud Printer” i det ursprungliga listan över skrivare.

Lyckligtvis är processen att lägga Google Cloud skrivaren till din dator (i motsats till att lägga till Cloud Printer via Cloud Print Service) ett kick och ganska intuitiv. Allt du behöver göra är att besöka Cloud Print Driver sidan, acceptera EULA och hämta installations app. Kör appen tillåta installation och Google Cloud Printer visas omedelbart listan över inhemska skrivare som ses i bilderna ovan och nedan.

Nu, till skillnad från Cloud Print Service som uppmanar Chrome under installationsprocessen och sedan avslutar installerar sig som en komplett Windows-tjänst, fortsätter Google Cloud Printer att lita på Google Chrome. När du faktiskt ut till Google Cloud Printer kommer det att dyka upp en liten Chrome-fönster som antingen kommer att uppmana dig att logga in på ditt Google-konto eller visa en lista över Cloud Print-skrivare tillgängliga för den inloggade i Google-konto som så

När du väljer den skrivare du vill, kommer du att erbjudas ytterligare utskriftsalternativ (delvis visas nedan)

Hit tryck, och av magin i Google Cloud Print dokumentet är skytteltrafik från din Windows-dator till molnet skrivare du har valt.

Har du frågor om Google Cloud Print eller ett förslag till en framtida skrivare centrerad artikeln? Ljud av i kommentarerna nedan.

Det här är bra. Tack. Ett par frågor efter att ha läst detta: -vad händer om den mottagande datorn (eller skrivare) är avstängd när du försöker skriva ut? Är status autentiseras under inloggningen när utskriften, det blir cachade i molnet, eller är det bara skicka jobbet?

-Har Du får ett meddelande tillbaka att jobbet skrivs ut?

-Är Det något sätt på värddatorn för att styra utskriftsjobb som kommer in från molnet? Dvs kan du ställa in den att kräva godkännande innan utskrift?

Jobbet bör cachad på datorn.

Molnet är knutet till ditt Google-konto, och de som du delar med. Ganska säkert på det sättet.

Ganska säkert på det sättet.

Och ganska osäker på något annat.

De första i bilen radio var otroligt dyrt. När introducerades på marknaden 1930, kostar en i bilen radio $ 130 (vid en tidpunkt då en helt ny Ford Model A kostar $ 540).