hur du aktiverar och avaktiverar e-postmeddelanden i Windows 10

Windows 10 inkluderar förbättrade appmeddelanden som kan visas på startmenyn, i Åtgärdscenter, och även på en utfällbara ovanför meddelandefältet. Mail app använder systemet Windows anmälan att meddela dig om nya e-postmeddelanden.

Först måste du se till att appmeddelanden är aktiverade i Windows. För att göra detta, öppna Start-menyn och klicka på “Inställningar”.

På “Inställningar” i dialogrutan, klicka på ikonen “System”.

På “System” skärm, klicka på “Meddelanden och åtgärder” i listan över objekt till vänster.

För att aktivera appmeddelanden, klicka på skjutknappen under “Visa appmeddelanden” i avsnittet “Meddelanden” på höger sida av “System” skärm så att knappen ändras till “On”.

Stäng “Inställningar” i dialogrutan genom att klicka på “X” i det övre högra hörnet.

Öppna programmet E-post genom att klicka på “Mail” kakel på Start-menyn.

OBS: Om du har sökrutan som finns på aktivitetsfältet kan du ange “Mail” i sökrutan och öppna Mail app från sökresultaten.

Längst ned i den vänstra rutan på programmet E-post fönstret, klicka på “Växla till inställningar”.

“Inställningar” menyn panelen flyger ut från den högra sidan av skärmen. Klicka på “Alternativ”.

Rulla ner till “Meddelanden” längst ned i “Alternativ” rutan och klicka på skjutknappen under “Show in action center” så det ändras till “On”.

Att ha Windows visa ett utfällbara anmälan ovanför meddelandefältet i aktivitetsfältet (som på bilden i början av den här artikeln) när en ny e-post tas emot, klicka på “Visa en banderoll anmälan” kryssrutan så det finns en bock i rutan .

För att stänga “Alternativ” rutan, klicka på kuvertikonen längst ned i den högra rutan på programmet E-post fönstret.

För att stänga programmet E-post, klicka på “X” i det övre högra hörnet av fönstret.

meddelanden post är faktiskt sönder, de fungerar … ibland, men för det mesta de inte ens dyker upp i anmälan centrum (som också bryts eftersom oftare än inte den är inställd på “stör ej” vid uppstart , fråga mig inte varför).

Neptunus upptäcktes 1846, men tack vare sin extremt långa omloppsbana runt solen, inte återvända till den plats som det upptäcktes förrän 2011-165 år senare.