hur du ändrar din Apple klockans orientering

Apple Watch inkluderar möjligheten att ändra dess orientering för att rymma högerhänta samt vänsterhänta användare. Här är hur man ändrar inriktningen på din Apple Watch.

Traditionella armbandsur är ambidextrous. Oavsett om du vill ha en på vänster handled eller höger handled, kommer det fortfarande att vara så tillgänglig och användbar, oavsett vad.

Med något som liknar en Smartwatch, kanske du inte har en sådan möjlighet. Lyckligtvis Apple Watch inkluderar möjligheten att ta emot någon, vare sig de är vänster eller högerhänt.

Som sagt, detta fungerar bara om du har orienteringen rätt inställd.

För att göra detta måste du ange inställningarna och ange riktningen för att arbeta för vad handled du tänker bära den.

Att ställa in Watch orientering, måste du först att utnyttja öppna Inställningar på klockan.

Därefter trycker du öppna kategorin Allmänt.

Omedelbart bör du se ett alternativ för Orientering. Peka på det för att öppna dessa inställningar.

Du kommer att kunna konfigurera två inställningar i Orientering kategori. Den första är att ändra den för att passa vänster eller högerhänta användare. Den andra är att ändra placeringen av den digitala kronan.

Den digitala krona läggning är en viktig punkt, eftersom det innebär att displayen invertera så att du kan bära Watch upp och ned.

Varför skulle du någonsin vill ha det så här? Helt enkelt, eftersom då kan du styra den digitala kronan med tummen lättare. Vissa användare kanske tycker att detta är mer intuitivt och bekvämt.

Du kan också utföra allt detta med programmet Watch på din iPhone. Med appen öppna trycker på “Allmänt” för att komma åt inställningarna.

Nu i Allmänna inställningar, klicka på “Watch Orientation”.

Precis som med inställningarna på Watch, kommer du att kunna välja mellan att bära den på vänster eller höger handled. Dessutom kan du också bestämma om den digitala kronan är på vänster eller höger sida.

Återigen, om du gör det, betyder det att digitala kronan kan vara på botten gör det lättare för vissa användare att manipulera.

Allt som allt du kan bära titta på upp till fyra olika sätt, till höger eller vänster handled, med den digitala kronan på höger eller vänster sida.

Detta gör att varje bäraren att avgöra vad som är mest ergonomiska och därmed bekväm arrangemang för dem.

Vi hoppas att du hittade den här artikeln användbar och du nu bär din Apple Watch på ett sätt som bäst passar dig. Om du har några frågor eller kommentarer som du vill bidra, vänligen lämna dina synpunkter i vårt diskussionsforum.

Innan tillkomsten av ljuddubbning, filmer släpps på flera språk krävs (språkiga) aktörer att skjuta varje scen över för varje språk (talat ord deras icke-modersmål fonetiskt). Ett annat populärt alternativ var att använda flera uppsättningar av aktörer (en uppsättning för varje språk) att arbeta med språkspecifika versioner av filmen i skift. En film släpps till engelska, franska och tyska publiken, då skulle kräva hela filmen effektivt filmade tre gånger.