hur du ändrar standardwebbläsare i ios

Det finns gott om alternativa webbläsare på iOS – Opera Mini, Atomic, och Skyfire, för att nämna några. Utan att kunna ändra standardwebbläsare ingen av dem att känna sig “hemma”, men det finns en fix om du jailbreakad.

Webbläsare Changer är en stor liten verktyg för jailbreakad iOS-enheter. Det är enkelt och fyller i den saknade funktioner du vill: att kunna välja vilken webbläsare är standard för att öppna länkar. Du hittar den från Cydia.

När du har det installerat, öppna upp dina inställningar, och rulla ned tills du ser Webbläsare växlare.

Det är lika enkelt som att bläddra strömbrytaren och välja webbläsare du har valt.

Det finns en ganska stor lista som täcker de flesta alternativ till Safari. Den enda nackdelen är att webbläsaren Changer inte har uppdaterats för att fungera felfritt med den nya versionen av Opera Mini ännu, men alla de andra – såsom Skyfire, Atomic, Oceanus, och Portal – allt fungerar bra.

Vilken webbläsare föredrar du när du använder iOS? Andel i kommentarerna!

Trevlig artikeln, men jag vet inte varför jag måste byta från standardwebbläsare (Safari) till någon annan webbläsare,? Safari är ren och enkel, har flikar, görs för iOS och har en fin UI,. Du kan inte skynda upp internet med hjälp av en annan webbläsare, brinner ett faktum,. det enda webbläsare göra är dölja bilder eller javascript Vilket gör sidan oläslig,. förklara för mig (eller skriva en annan artikel) varför jag ska ändra min webbläsare Opera eller Skyfire :-).

Hälsningar, Jimmy

Du måste vara jailbreakad för att enkelt ändra standardwebbläsare ???

Wow.

Jag gillar Mercury

Skulle detta arbete för wi-fi endast iPad?

@Gordon, Ja, det fungerar för alla enheter

Cambo – Ja – dess en av anledningarna till att jailbreaka – ganska dåligt egentligen, Gordon – Självklart kommer.. ffs.

Jag använder Atomic som min ersättare. Massor av flexibilitet utan jailbreaking.

Jag använder Atomic och älskar det. Detta paket är så klart en av mina 3 favorit saker om jailbreaking. (De andra är Grooveshark appen och MyWi.)

De stora pyramiderna i Giza byggdes på mindre än 20 år, över 800 ton sten sattes till de strukturer dagligen.