hur du lägger till alla POP3 e-postkonto till Hotmail

Att hålla reda på flera e-postkonton kan vara svårt, men det behöver inte vara. Om du är en Hotmail-användare kanske du vill integrera alla dina POP3-konton i en enda adress för effektivare tillgång.

Hotmail kan skicka och ta emot e-post från alla POP3 aktiverat konto, och det stöder även SSL för säkra anslutningar. De flesta e-postkonton från din Internetleverantör, arbete eller skola kommer att arbeta direkt i den. Se till att ha det andra kontot info, eftersom du kan behöva den i avancerade inställningar. För denna demonstration ska vi gå igenom inrätta ett Gmail-konto, men detta bör arbeta med dina andra POP3-konton också.

Lägg ditt e-postkonto till Hotmail

Logga in på Hotmail, och sedan rulla till botten av din mappar lista i inkorgen och välj “Lägg till ett e-postkonto.”

Nu anger din e-postadress och lösenord för det konto som du vill lägga till och klicka på Nästa. Hotmail kommer att försöka att automatiskt upptäcka inställningarna för kontot. De flesta e-postkonton från populära tjänster som Gmail upptäcks automatiskt.

Obs: Se till att POP3 är aktiverat i ditt Gmail-konto.

Om det inte automatiskt kan hitta inställningarna kommer det ge dig en avancerad alternativ sida. Här kan du ange ditt e-post och lösenord, samt ditt användarnamn, inkommande e-postserver, portnummer, och SSL alternativ. Du kan också välja om du vill lämna e-post på servern när Hotmail hämtar dem. Se till att lämna denna ruta markerad om du vill fortfarande få tillgång till din e-post från det andra kontot. Om du är osäker på vilka inställningar som krävs, kontrollera med din IT-personal eller ISP.

Hotmail kommer att låta dig veta det fungerar på ditt konto …

Nu kan du välja var din e-post från nytillkomna konto kommer att gå. Som standard kommer det att gå in i en ny mapp med det e-postkonto namn, men du kan välja att ha det gå till valfri mapp, inklusive inkorgen. E-postmeddelanden från kontot kommer att visa en diamant på hörnet, och du kan välja vilken färg av diamant du vill också.

Klicka på Spara och du är nästan klar.

Hotmail kommer att skicka ett e-postmeddelande så att du verkligen äger den e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet, och ditt konto kommer att bli installationen. Hotmail kommer att synkronisera alla e-postmeddelanden från ditt konto, och även automatiskt hämta nya e-postmeddelanden du får.

Tyvärr, om du vill få din Yahoo Mail du behöver en betald prenumeration på Yahoo Mail Plus för att kunna använda POP3 synkronisering. Även om du kanske vill prova ett arbete kring att använda YPOPs! som vi tidigare har täckt.

Njut, och glöm inte att du kan lägga till så många konton som du behöver. Du kan kombinera alla dina adresser, och sedan enkelt hantera dem alla från Hotmail. Om du använder Gmail kan du även skicka och ta emot Hotmail (eller alla POP3 e-post) från ditt Gmail-konto.

länkar

Windows Live Hotmail

Holy Smokes … människor fortfarande använder Hotmail?

Häpnadsväckande.

Trevlig artikel. Du missade dölja din e-postadress i den 5: e bild. ( “Lägg till ett e-postkonto”)

@Madhukar: Tack för att fånga det! Vi gjorde korrigeringen.

Det gör att använda Hotmail för att få Gmail ger samma säkerhet som den ursprungliga Gmail erbjuder?

@ Bubs353 Ja, som standard e-postmeddelanden hämtas med SSL, så det har samma säkerhetsnivå som du vill ha om du läser din Gmail i webbläsaren eller på en stationär e-postprogram.

Tack för att du delar med dig! Men jag kan inte låta bli att undra, kan jag säkerhetskopiera min Hotmail-mappar i mitt Gmail-konto genom denna metod?

Jag har lagt till andra konton på min hotmail och försökte skicka till dessa konton men kan fortfarande inte fått det. Har jag missat något?

När jag är i Craigslist och försöka svara jag få en “POP 3” fel. Vad kan jag göra?

Jag har skapat mina inställningar för att skicka och ta emot e-post från andra konton. Men är fortfarande dyker upp i recepiants INBOX som Hotmail-adress. När de öppnar e-post den visar “andra konto e-postadress”. Jag behöver det för att visa den andra e-postadress i inkorgen och på e-postmeddelandet. Kan detta göras?

Steg för steg-nörd: “du kan lägga till så många konton som du behöver”, Hotmail hjälp: “Du kan lägga till upp till fyra POP3-konton till ditt Windows Live Hotmail-konto.”

@Doc Duh naturligtvis de gör vad skulle folk använder

Jag har lagt fyra e-post till min livemail konto. De fungerar bra. Men nu kan jag bara lägga till e-post som jag kan använda för att skicka e-post. Men i andra konto för att få e-post, det finns inget mer möjlighet att lägga konto. Kan någon hjälpa mig? Jag vill lägga till mitt kontor e-post så jag kan kontrollera dem alla från ett ställe.

Koalor vatten behov tillgodoses nästan helt av fukten som finns i stora mängder av eukalyptus lämnar de äter, mindre honor dricker sällan vatten direkt och endast de största och mest aktiva män söker sig vatten i träd håligheter och liknande.