hur du lägger till kortkommandon för att autotextposter i ord

Autotext-poster är återanvändbara bitar av text som du kan infoga i dokument med hjälp av bara några knapptryckningar, vilket sparar en hel del att skriva. Men du kan lägga till kortkommandon nycklarna till autotextposter, vilket gör det ännu snabbare.

Lägga till en kortkommando till en autotextpost kan du infoga det utan att behöva skriva någon av Auto postens namn. Tryck bara på kortkommandot, och den stora textblocket visas i dokumentet. Detta kanske inte verkar som om det skulle spara en hel del tid, men om du har en hel del autotextposter du använder regelbundet, det lite tid du sparar infoga varje post kan lägga upp.

Om du vill lägga till ett kortkommando till en anpassad autotextpost som du skapar, först ställa in din autotextpost som beskrivs i vår guide. Du kan också lägga till kortkommandon till inbyggda Autotext-poster.

För denna demonstration kommer vi lägga till ett kortkommando till “adress” autotextpost vi skapat i artikeln refereras ovan. Skapa ett nytt Word-dokument eller öppna en befintlig och klicka på “File” -fliken.

På backstage skärmen, klicka på “Alternativ” i listan över objekt till vänster.

De “Word-alternativ” i dialogrutan visas. Klicka på “Anpassa Ribbon” i listan över objekt till vänster.

I den högra rutan under listan över kommandon, klicka “skräddarsy” bredvid “Kortkommandon”.

I listan över “Kategorier” på “skräddarsy Keyboard” dialogrutan bläddra ner och välj “byggstenar”.

Alla tillgängliga byggstenar visas i “byggstenar” listan till höger. Rulla ner, om så behövs, och välj autotextpost som du vill lägga till ett kortkommando. Här har vi valt vår “adress” autotextpost.

Klicka på “Ange nytt kortkommando” redigera låda och tryck sedan kortkommandot som du vill använda. Tangentkombinationen visas i redigeringsrutan. Om tangentkombinationen redan har tilldelats en annan funktion är att funktionen listade under “Aktuella tangenter” listrutan bredvid “Kopplat till”. I vårt exempel har vi försökt att tilldela “Ctrl + Skift + A” till vår “adress” autotextpost, men att tangentkombinationen redan har tilldelats “VERSALER”. Du kan tilldela tangentkombinationen till autotextpost, men vi beslutade att inte.

I stället försökte vi “Alt + Ctrl + A” istället och upptäckte att tangentkombination är ej tilldelad. Att slutföra kortkommando uppdrag, klicka på “Tilldela”.

Den valda kortkommando läggs till “Aktuella tangenter” lista. Du kan lägga till flera kortkommandon till en autotextpost genom att upprepa denna process. När du är klar att tilldela kortkommandon, klicka på “Stäng”.

Du kommer tillbaka till “Word-alternativ” i dialogrutan. Klicka på “OK” för att stänga den.

Nu kan vi använda “Alt + Ctrl + A” för att infoga vår “adress” autotextpost i någon Word-dokument som vi skriver.

Tack för artikeln, har jag använt Phrase Express att göra detta.

Människor allmänt har svårt att komma ihåg sina drömmar eftersom hjärnan kemikalier som också krävs för att omvandla kortfristiga minnen till långtidsminnen undertrycks under REM-sömn.