hur du lägger till papperskorgen på “Den här datorn” i Windows 7 eller Vista

Har du någonsin velat lägga till papperskorgen till min datorskärm? Ja, det är nog inte den vanligaste begäran, men här är hur man gör det ändå med en enkel registren hacka.

Här är vad vi pratar om … om du ville göra något mer användbart, du kan även lägga till Kontrollpanelen datorn också.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \; Currentversion \ Explorer \ Den_här_datorn \ namnområde

Namnge nyckeln med följande text

{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}

När du är klar bör det se ut så här

Nu ska du kunna slå F5 på min datorskärm, eller stänga det och öppna.

Ladda Papperskorgen Registry Hack från howtogeek.com

häpnadsväckande mängd hacka kan du göra med registret.

tack

Hela papperskorgen funktionen är BS. Jag stänga Ammong första sakerna efter Windows-installation.

Hej vänliga nördar, förblir jag tacksam till HP tech killen som hänvisade mig till platsen “How To Geek”. De dagliga e-postmeddelanden har lärt mig väldigt mycket och jag tackar er för det, och jag har mycket mer att lära. Jag började från noll när jag köpte min dator i 2007 när Vista var helt ny. Jag hade ingen erfarenhet med XP eller andra tidigare versioner av Windows. När jag bad om hjälp, skulle jag få veta att gå till “Den här datorn”, och jag kunde inte hitta “Den här datorn” någonstans. Det närmaste jag kunde få var “Dator”, men jag vet var så begränsad och kanske jag var för bokstavlig, men jag var rädd för att göra ett misstag som skulle ha gjort vad sylt jag hade kommit in sämre. Så småningom lärde jag mig att “Den här datorn” av XP är nu “Dator” i Vista. Så idag när jag såg min “How To Geek” mentor / hjältar skriver om “Den här datorn” i Vista Jag blev rörd att skicka den här kommentaren. Jag kan säkert vara fel, men så om det verkligen är en “Den här datorn” i Vista Jag skulle definitivt vilja veta var det är, men nu kommer jag bara fortsätta att översätta, som har visat sig vara riskabelt för en nybörjare som mig, från XP till Vista. Återigen, jag tackar dig. Vänligen fortsätta dagliga e-postmeddelanden så jag kan fortsätta att lära. “Hur man Geek” har blivit mitt viktigaste punkten för bra information och har informerat mig om fler platser som jag kan lära mer. Tack.

Hej igen Moderator, jag skriver till dig nu att begära att du ta bort min post i det här forumet som ades den 9 juli 2010 kl 10:32 av följande skäl. Först, annars använder ingen deras namn här och jag önskar att jag hade inte använt min här heller. Jag är bara inte en som gör “offentlig sak” på datorn, och jag annars skulle ha använt en pseudonym. För det andra, var jag lika artigt som möjligt försöker påpeka att det inte finns någon “Den här datorn” i Vista, och nu är jag bara lite generad om det. Så, ta bort det inlägg och du inte bokföra detta. Tack.

Det verkar som att har inte fungerat bra. Jaja.

fungerade för mig tack!

alla, träffa john Haas

Nästa vecka på HTG – smart registren hacka för att ta bort ditt riktiga namn från offentliga meddelanden styrelser. Visserligen en liten grupp av verk användare, men mycket värdefull för dem som behöver det 🙂 inte oroa John Haas, vi alla bra folk här, vi kommer inte att missbruka informationen.

Så många John Haas ute är det inte roligt. Jag trodde det var en riktigt söt inlägg. – Det är en ärlig man just där, John Haas!

Jag kommer att gå honom (även om dess ett helt år och halvt år senare) i några ärlig diskussion om användningen av “datorn” och datorn. För den längsta tiden från kanske Win98 till … Jag var så förvirrad om folk användning av datorn …. “Finns det en annan dator inuti datorn” jag skulle titta på en dator framför mig och undrar Allvarligt … Jag var tvungen att översätta det till “Datorn är den stora färgstarka mapp som innehåller enheterna – C-enhet och alla som grejer”

Tack John Haas för att ge mig styrka att dela detta.

Även om annonseras med “miljarder och åter miljarder” av möjliga konfigurationer, i själva verket en Rubiks kub faktiskt har en svindlande 43,25 kvintiljon potentiella konfigurationer.