hur du skannar visitkort till din iPhone kontaktlista

Om du är en säljare, en marknadsföring specialist, eller någon annan som samlar en hel del visitkort, skulle du förmodligen ha ett bättre sätt att lagra alla dessa kort. Tja, är det dags att gå papperslös och använda din iPhone för att stänga av dem kort i kontakter.

Det finns en app som kallas CamCard gratis i App Store som gör att du kan skanna dina visitkort direkt till kontakterna i din iPhone. Det skannar varje kort och lagrar den relevanta informationen i en ny kontakt. Jag kommer att använda min egen How-To Geek visitkort för att visa dig hur man använder CamCard att minska mängden papper röran du måste dra runt med dig.

Installera CamCard gratis från App Store och sedan trycka på “CamCard” programikon på startsidan för att öppna appen.

Första gången du öppnar appen pekar en bra meddelande på kameraknappen längst ner på skärmen som uppmanar dig att ta bilder av dina visitkort. Innan du tar en bild av ett visitkort, se till att det sitter på en yta som ger god kontrast från de viktigaste färgen på kortet. Tryck sedan på kameraikonen.

CamCard aktiverar telefonens kamera. Flytta telefonen runt lite för att centrera visitkortet på skärmen. När bilden är i fokus och appen hittar kanterna av kortet, är bilden tas automatiskt.

Redigera Card skärmen visar med tolkningsresultatet. CamCard gör ett ganska bra jobb med att läsa informationen från kortet, men det är inte perfekt. Appen inte få vårt företagsnamn till höger, så vi kommer att fixa det. För att redigera någon av de uppgifter som inhämtats från kortet, tryck på fältet som du vill ändra …

… Och ange korrekt information.

Du kan ange i vilken svarar informationen från visitkortet sparas. För närvarande valda konton visas under kort sparas. För att lägga till eller ta bort konton, klicka på “kort sparas”.

Markera eller avmarkera konton på kortet sparas till skärmen, beroende på vad du föredrar, genom att trycka cirklarna till höger. Cirklar med bockar och fylld med grönt indikerar konton vilken information visitkortet kommer att sparas. Om du vill att dessa ska vara standard val varje gång du sparar ett visitkort information till din kontaktlista trycker du på “Auto spara till utvalda konton” reglaget längst ned på skärmen. Tryck sedan på “Bekräfta”.

När du är klar att redigera informationen och välja var den ska sparas, klicka på “Spara” längst upp på skärmen. Om “Auto spara till utvalda konton” alternativet (skjutreglaget är inte blå), kortet sparas skärmbilder så att du kan välja var du vill spara informationen och bekräfta dina val.

Om visitkortet är tvåsidigt, kan du spara en bild på baksidan av kortet också. För att göra detta genom att trycka på visitkortet i listan kortinnehavaren skärmen.

Första gången du använder informationsskärmen i CamCard, berättar en bra budskap du dra nedåt för att visa kortet bilden. Så dra ner från toppen av skärmen.

Framsidan av visitkort visas med två linjer som det. För närvarande är den vänstra blå indikerar kortets framsida visas. Antingen knacka det grå fältet till höger eller dra kvar på visitkortet bilden.

Peka på “Lägg till baksidan”.

Om du redan har en bild på baksidan av visitkortet på din iPhone, klicka på “Välj befintligt foto” och välj bilden från programmet Bilder. Annars trycker “Ta foto” och rada upp på baksidan av visitkortet i kameralinsen tills bilden tas automatiskt.

På baksidan av visitkortet visas i rätt plats och rätt bar under bilden är blå. För att gå tillbaka till listan med skannade visitkort trycker du på bakåtpilen som visas i bilden nedan.

När du har flera visitkort skannas in CamCard, det finns några sorterings alternativ och ett alternativ för att välja flera kort som du kan utföra olika åtgärder. För att komma åt dessa alternativ genom att trycka på knappen Inställningar i det övre högra hörnet på skärmen.

Du kan välja att sortera korten efter datum, namn eller företagsnamn (standard). För att välja flera kort trycker “Välj”. Du kommer tillbaka till listan över kort, där du kan välja kort att dela via e-post, skicka e-post eller text till eller export som ett vCard eller Excel. Du kan också ta bort flera kort på en gång.

Tryck på “X” i övre högra hörnet på skärmen för att stänga menyn utan att göra ett val.

För att komma åt ytterligare alternativ genom att trycka på menyknappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Du kan hitta närliggande kontakter, lägga till ett kort manuellt importera dina kontakter, skapa en signatur för e-postmeddelanden du skickar via CamCard och hantera grupper. Tryck på menyknappen igen för att stänga menyn utan att välja något.

Om du vill redigera kortet, trycker på kortet i listan.

Tryck på menyknappen i det övre högra hörnet på skärmen.

Tryck på “Edit” på popupmenyn. Du kan också dela ut kortet ur denna meny, samt spara kortet eller ta bort den.

När du har skannat in dina visitkort och sparat dem till telefonens kontaktlista kan du visa och redigera dem där och e-post, ringa eller text dem därifrån också.

Registrera dig för ett gratis konto med CamCard att kunna hantera skannade visitkort i en webbläsare på din PC eller Mac. Du kan också slå ihop dubblettkontakter från webbgränssnittet.

Den fria versionen av CamCard begränsar antalet kort som du kan känna igen, medan den fullständiga versionen inte har någon gräns. Om du vet att du kommer att ha en hel del visitkort för att skanna, kanske du vill uppgradera till den fullständiga versionen som är för närvarande 0,99 $ och med den tidpunkt artikeln publicerades.

Stor artikel, jag har letat efter just denna sak, bara inte mycket hårt! Observera CamCard är tillgängliga för Android också. Fungerar bra, har jag precis börjat använda det.

Jag använder Office Lens. Det kommer automatiskt att upptäcka om du skannar ett dokument, pic, visitkort, och även whiteboard. du kan också välja att spara den som en doc och / eller pdf. Det kommer automatiskt spara den som en pdf. Det kommer också automatiskt spara den OneNote tillsammans med a.vcf fil attached.it är tillgänglig för iPhone, Android, och ja även Windows-telefon ;-D

Scener i filmen The Matrix är tonade baserat på var de äger rum: scener i själva matrisen är tonade något grönt (för att representera de gröna monokroma skärmar av tidiga datorer), scener som förekommer i verkliga livet utanför Matrix är regelbunden, även om drab färger och kampen utbildning scen mellan Morpheus och Neo (varken i eller utanför Matrix) är tonad gul.