hur du tar bort Microsoft Office Upload Center från meddelandefältet i Windows 10

Microsoft Office Upload Center var en ny funktion läggs till Office 2010 och fortfarande finns i Office 2013 och 2016. Det låter dig hantera dokument du laddar upp till OneDrive. Om du laddar upp en hel del dokument åt gången, kan detta vara ett användbart verktyg.

Men om du inte ladda upp många dokument på en gång eller inte alls, kan du ta bort den från meddelandefältet i Aktivitetsfältet. Det är helt enkelt en fråga om att ändra en inställning i Upload Center.

För att ta bort Microsoft Office Upload Center från meddelandefältet, högerklicka på ikonen Office Upload Center och välj “Inställningar” från popupmenyn.

OBS! Du kan också få tillgång till Office Upload Center från startmenyn genom att välja “Alla appar” och sedan under “Microsoft Office 2016 Verktyg”. I Office 2013 är Office Upload Center under “Microsoft Office 2013” grupp med andra Office-program.

I “Upload Center”, klicka på “Inställningar” i verktygsfältet längst upp i fönstret.

“Microsoft Office Upload Center Inställningar” i dialogrutan visas. I avsnittet “Visningsalternativ”, välj “Visa ikonen i meddelandefältet i” kryssrutan så det finns ingen bock i rutan. Klicka på “OK” för att acceptera ändringen och stänga dialogrutan.

För att stänga Upload Center, klicka på “X” i övre högra hörnet av fönstret.

Kom ihåg att även om du tar bort Office Upload Center från meddelandefältet, kan du fortfarande komma åt det med hjälp av Start-menyn. Ta reda på mer information om Microsoft Office Upload Center här.

När säga namnet på bokstaven “Z” högt, kommer amerikansk engelska talare säga “Zee”, men i resten av den engelskspråkiga världen talaren kommer att säga “Zed”.