hur du visar RSS-flöden på skrivbordet i Windows

Nyligen förklarade vi vad RSS-feeds är och hur du kan dra nytta av dem, och i dag är vi tillbaka för att visa dig hur du kan få alla dina RSS-flöden visas på skrivbordet. Läs vidare för att ta reda på hur.

Det första du behöver göra är att ta en kopia av Adobe Air.

När nedladdningen dubbelklicka på exe-filen för att få den installerad.

När du uppmanas att acceptera licensvillkoren genom att klicka på knappen överens.

När du har Adobe Air installerat, kommer du också att behöva ta dig en kopia av Snackr. Så bege dig till deras hemsida och klicka på knappen installera.

Vi vet att filen är säker så vi bara kan klicka öppna.

Sedan gå vidare och kick off installationen.

Precis som en normal.Net program, måste du välja en installationsplats för Snackr.

En gång installerat, huvudet i inställningarna för Snackr och göra det möjligt för Google Reader synkronisering.

Det är allt som finns till den.

Trevlig

Vad sägs om att använda Rainmeter?

Oh man ni är stor. Den kinesiska regeringen leka med Google så mycket min Googke Reader är sällan användbar (bara gå till google.com är ofta att krascha allt så illa jag måste starta IE). Glad över att hitta ett alternativ!

Om du har mindre antal RSS-prenumeration, använder Win 7 widget Feed Rubriker.

Kul att se Snakr främjas. Efter att ha använt det under de senaste 18 månaderna har jag tycker det är bra. Den kan använda Twitter-flöden samt RSS-flöden, vilket gör det mycket användbart för mig för att hålla jämna steg med allt geeky!

Tidigare hade jag kämpat för att hitta ett bra sätt att använda RSS-flöden utan att känna som jag höll på att drunkna i information.

Jag vill HTG var lite mer intresserade av människors privatliv och rättigheter. Varje gång jag ser en författare skriver om produkter från lik av Adobe eller Google Jag är bekymrad över att författaren inte kan vara medveten om historiska integritetsfrågor från ett företag som detta, eller möjligen författaren inte bryr sig (mycket) om grundläggande juridiska rättigheter – i Amerika, i alla fall.

Låt mig vara tydlig, jag hatar inte Adobe eller Google eller vill se dem gå i konkurs eller något. Jag har bara några allvarliga farhågor om deras affärsfilosofi och tillfällig förändring i riktning. Vi vet alla och förmodligen använda Adobe Flash add-on som är nästan oundvikligt. “Ditto” när det gäller vissa produkter från Google också. Men är någon ens medvetna om de potentiella riskerna? Har någon uppmärksammat den uppenbara bristen på oro från dessa företag när problem påpekats? Varför får jag inte bli påmind om detta när andra produkter från samma företag att rekommendera? Ska jag gå in djupare genom att använda dessa produkter ?! För mig, jag tror inte det.

Men låt mig inte stoppa någon annan från att använda Adobe AIR produkt, eller någon annan produkt från något annat företag / källa. När allt kommer omkring, hur problem med någon programvara någonsin få upptäckt? Om du är villig att bli behandlad som en sorts digital kanonmat då säger jag gå för det. Jag önskar bara att det fanns någon sorts varning är allt.

Hey Anonym

Jag vill bara att du ska veta, att jag hör er oro, men samtidigt vill jag att du ska veta att hela HTG laget inklusive jag själv, tar stor omsorg och diskutera varje ämne i detalj innan klartecken ges för en artikel. Den Sanningen är att vi även har slutat vissa artiklar från att publiceras på grund av säkerhetsproblem, men vid samma tid varje mjukvara är skyldig att ha säkerhetsluckor, som omfattar Linux, OSX och Windows, en som du är förmodligen använder just nu. Så om det finns en känd och sårbar säkerhet helhet som är utnyttjas i programvaran, har vi förmodligen kommer att täcka produkten.

Kom ihåg att dina bästa intressen står på hjärta här men trots allt om ingen litade HTG, skulle det inte finnas någon HTG 🙂

Adobe och Google, och många andra företag, har en hel del verktyg för allmänt bruk. Några till salu, några gratis. Var medveten om vad ett verktyg är kapabel att innan du använder den. Kanske hitta en vän eller mentor för att lära dig,. Jag har en X-acto kniv i en låda. Jag använder den med omsorg, i vetskap om att felaktig användning kan leda till skada,. Om jag skrev en “how-to” artikeln, inklusive en X-acto kniv i listan över verktyg föreslås för projektet, skulle jag inte bry berättar läsare att bladet är vass,. Thanx, HTG. En annan bra artikel.

@De_Luge_NL

Bra sagt … Cheers …

Även om Teenage Mutant Ninja Turtles populariserade ordet “Cowabunga” på 1980-talet, var det ursprungligen hört årtionden tidigare på Howdy Doody Show.