Hur kan man säkerställa ord skriver dokument bakgrunder

Det kan vara frustrerande när anpassade bakgrunder inte skriva ut med ett Word-dokument. Enligt den Microsoft Office webbplats, gör användarskapade bakgrunder inte ut som standard, så vi i dag kommer att visa dig hur du kontrollerar Word skriver dokumentbakgrund.

Så du har dokumentet alla skapade och har bestämt vilken bakgrundsfärg du vill inkludera. Nu behöver vi bara att gå in och göra några alternativ förändringar för att få bakgrundsfärgen för att skriva ut.

Klicka på Office-knappen och gå till Word-alternativ. Gå sedan till Visa och rulla ner till utskriftsalternativ och placera en bock bredvid “Skriv bakgrundsfärger och bilder” och klicka på OK.

Välj detta när du vill att bakgrundsfärgen eller bilden ska skrivas ut med dokumentet. FYI … detta kommer att gälla för alla dokument i Word 2007 så se till och avmarkera detta alternativ för framtida dokument som du inte vill ha en bakgrund.

Den tekniska benämningen för ljudet av en mullrande mage är “Borborygmus”, det ljud som hörs genom förflyttning av vätska och gas i tarmkanalen.