hur man ändrar standardteckensnitten i din webbläsare

När du byter webbläsarens teckensnitt kanske inte är den mest akuta frågan, det är ibland roligt att göra en förändring. Det är därför vi kommer att lära dig hur du ändrar standardteckensnittet i Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer.

Obs: anvisningarna för Chrome och Firefox ska fungera i alla operativsystem. Uppenbarligen Internet Explorer körs endast på Windows, så dessa inställningar endast skulle arbeta där.

För att ändra typsnitt i Google Chrome, måste du tillgång till “Teckensnitt och språkinställningar.” Börja med att öppna upp din webbläsare, klicka på de tre parallella linjer på upp till höger i fönstret och klicka sedan på “Inställningar . ”

Rulla nedåt tills du kommer till avsnittet “Web Content” och klicka på “Anpassa teckensnitt.”

Alternativt kan du bara skriva in chrome: // settings / typsnitt i din webbläsare och slå Nu kan du ändra alla dina typsnitt inställningar “Enter”..

Ändra typsnitt som behövs och tryck på “Klar” och sedan starta om webbläsaren.

Om du kör Firefox som din huvudsakliga webbläsare kan du redigera teckensnitten på bara några få enkla steg. Börja med att trycka på tre horisontella streck i det övre högra hörnet av webbläsaren, välj sedan “Alternativ”.

Därefter måste du klicka på fliken “Innehåll” och välj typsnitt från listan över tillgängliga teckensnitt i rullgardinsmenyn.

Från det här fönstret kan du också ändra teckenstorlek och färger. Om du klickar på knappen “Avancerat”, kan du även redigera följande inställningar.

Obs: se till att lämna rutan kontrolleras “Låt sidor använda egna teckensnitt” eller annars en hel del av banan kommer att brytas. Många webbplatser, inklusive denna, använda ikoner som faktiskt genomförs som egna typsnitt.

Om du är en IE användare kan du även ändra typsnittsinställningarna för webbläsaren i några få enkla steg. Börja med att trycka på den lilla kugghjulet i det övre högra hörnet av webbläsaren och klicka sedan på knappen “Internetalternativ”.

Nu ser till botten av popup-fönster och välj “typsnitt”.

Nu kan du ändra din webbsida och oformaterad text typsnitt som önskas.

Vi hoppas att du har hittat den här guiden användbart. Ha kul att experimentera med olika typsnitt och inställningar med din webbläsare. Hitta något som passar din personlighet och gör din webbläsare din egen.

Återupptas på begäran.

Jag menar inte någon respektlöshet till författaren, på något sätt, men jag försökte utföra den rekommenderade tecken förändring förfarande … men fick inget meningsfullt resultat. I grund och botten, utan resultat.

Min favorit webbläsare är Chrome, men det verkar ha text rendering problems.Even denna sida, den sida där denna artikel är skriven inte visas korrekt på min Windows 7-drivna Lenovo laptop. Brödtexten, det vill säga, verkar “flagnande” den vanliga formuleringen i innehållet i artikeln, bokstäverna har ojämn tjocklek och inte har fina skarpa, tydliga kanter. De ser ut som om de har skapats så mycket mindre text sedan förstorad tre eller fyra hundra procent. (Ungefär på samma sätt en bild börjar se suddig när den förstoras för mycket.)

Jag försökte byta Chrome standardbrödtexten typsnitt till Arial, tron ​​att det är den snyggaste / renaste font jag skulle kunna välja, men det hjälpte inte.

När jag öppnar samma webbsidor i både Firefox och Internet Explorer … FF verkar göra så dåligt som Chrome, men IE ser mycket bättre. Vad är det med det?

Ursprungligen publicerad på: http://www.howtogeek.com/208552/how-to-change-the-default-fonts-in-your-web-browser/

När du byter webbläsarens teckensnitt kanske inte är den mest akuta frågan, det är ibland roligt att göra en förändring. Det är därför vi kommer att lära dig hur du ändrar standardteckensnittet i Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer.

Ordspråket, “attribut aldrig malice det som adekvat förklaras av dumhet,” är känd som Hanlon rakkniv.