hur man gör tända eld siden webbläsare * faktiskt * snabbt!

Inte så länge sedan, vi ses Kindle Fire, och en av våra största klagomål var hur usel webbläsaren är, men vi har upptäckt tricket att göra det faktiskt snabbt. Här är hur man rättar till det.

Webbläsaren, i standardinställningarna, i huvudsak försöker vara en webbläsare på en liten 7 “skärm som inte exakt använder din skärm utrymme mycket väl. Som en del av denna enfald, är webbläsaren i läge “Desktop”, och Flash är aktiverat som standard. På grund av detta, stammar webbläsaren, dör, drosslar, hoppar, och är i allmänhet en smärta att ta itu med. Oh ja, och det är det “Silk” optimering som inte har levt upp till hype.

Det är allt en sak av det förflutna.

Här är vad vi ska göra, och som vanligt är det en fråga om att inaktivera Flash. Medan vi ändå håller på, kommer vi att stänga sidan “accelerera” -funktionen, och ändra webbläsaren mobilläge. Det finns ingen anledning att komma åt platser i skrivbordsgränssnittet när det är lite 7 “skärm-du bara sluta försöka zooma på varje enskild sida belastning, så vad är poängen? Slutligen är optimeringen knappast nödvändigt när du är på en snabb hem Wi-Fi-anslutning, så vi kommer att inaktivera som också. Jag är säker på att det är användbart för vissa människor på vissa nätverk, men i våra tester var långsam.

För att göra detta, bara öppna upp webbläsaren, slå på menyknappen längst ned på skärmen, tryck på knappen Inställningar och sedan hitta något av följande alternativ

Du behöver inte ändra webbläsaren i Mobilvy, men vi rekommenderar det. Bara inaktivera Flash och “påskynda sidan laddas” gjort en stor skillnad när du surfar. Du kan också ändra plug-ins för att låta dem på efterfrågan, men som oftast slutar med en massa irriterande uppmaningarna, så det är vanligtvis inte värt det, det är värt att notera att YouTube fungerar fortfarande alldeles utmärkt utan Flash-plugin aktiverad.

När du gör dessa förändringar kommer din webbläsare plötsligt vara mycket snabb. Du börjar se de mobila versionerna av de flesta webbplatser, vilket inte är en dålig sak, eftersom allt kommer att vara snabb.

Jag diskuterar detta och Nook Tablet. Lutar åt Kindle Elden på grund av Amazonas ekosystem, men jag ser för mycket illa i båda. Vad förväntar jag för ~ $ 200 om?

Hur som helst med den här korrigeringen ser Kindle Fire något bättre eftersom det oroade mig.

Ja, jag faktiskt tänkte detta efter att ha spelat med Nook Tablet – den är inställd på mobilläge som standard, vilket gör att webbläsaren snabbt. Så jag tänkte … varför inte kolla Fire inställningar? Visst nog, problemet löst.

Jag hoppas att Amazon släpper en uppdatering för att justera pekskärmen känslighet, eftersom det är fortfarande en av mina två återstående populärare med enheten.

Hej

Kan vi ladda saker till Kindle Fire via USB? Om inte, hur kan jag läsa ton PDF samlar damm? Tack

Har du försökt att uppgradera firmware?

Ja, kan du kopiera filer till Elden via USB, det är mycket enkelt – bara koppla in den, kopiera filerna.

Fungerar för musik- och videofiler samt – videofilerna visas i programmet Galleri, vilket är lite konstigt, men det fungerar. Du måste se till att de är i ett kompatibelt format, naturligtvis.

Wow. Så min lilla 4,5 tums skärm på min GSII är tydligen bättre än så här “silke” webbläsare. Du måste dumma ner webbläsaren att använda den? Galen. Jag använder Firefox natt med blixt aktiverat adblocker och en massa andra förlängning i “desktop” -läge, och det är smörig smidig. Jag älskar att fullt datorupplevelse på min telefon. Kan inte föreställa att inte ha det på en större skärm.

Här är de saker jag älskar och hatar min tända eld

Kärlek, Lätt att få dokument på det via e-post, skicka dem till din Kindle e-post. Det kommer också att konvertera dokument,. Möjlighet till sida belastning icke-Amazon Appstore program via e-post eller webbläsare. Detta kräver en inställningsändring för att möjliggöra precis som alla Android-enheter,. Kindle app. Det finns inget bättre ereader ute,. Alla andra coola förmågor, video, musik, program, etc., Tangentbordet. Detta har jag mycket nära att SwiftKey med några skillnader.

Hat; Det faktum att tangentbordet inte har en returtangenten vid alla tidpunkter. Vissa program behöver en när man inte är där,. Det går inte att använda SwiftKey. Den laddar, men kommer inte att slutföra installationen. Jag kan försöka Swype,. Dum skärm känslighet / inriktning är av;. Inte tillräckligt med minne,. Verkar inte ladda batteriet när den är ansluten till min Linux-burk med standard USB-kabel,. Endast inkluderar USB nätsladd och inte synkronisera kabel .; det är för tungt och hala.

*Suck*. Jag är ingen stor fan av Kindle i allmänhet, men jag kan inte tro hur väl Amazon har bollixed affären genom att ge eld så lite att rekommendera det power-wise. Inaktivera Flash? Eliminera plugins? Undvik skrivbord åsikt? Då har du en 7 “webbläsare som” verk “samt en på fyra” telefon? Visst låter bra.

Detta är på intet sätt exklusiva för brand, men har någon märkt att ironin i “mobil view” är att vem som helst med vision frågor inte kan faktiskt * se * vad de tittar på, speciellt om det är det skrivna ordet, eftersom du kan förstora och auto-fit typsnitt som du kan på skrivbordet åsikt?

Det är fullständigt löjligt, särskilt när man betänker det faktum att du är, per definition, som handlar om en mindre än vanligt fysiska bildyta om du arbetar med mobil-åtminstone tills någon lysande glödlampa uppfinner en vikbar 14-17 “tablett.

Jag tror att jag ska vänta och se vad Nook Tablet har att erbjuda innan språnget till en 7 “tab-om jag ta steget. Elden bara verkar inte tillräckligt robust för att blåsa ett par hundra dollar på.

Jag tror verkligen inte skrivbordsplatser fungerar bra på en 7 “skärm – det är helt enkelt för liten. Det är därför jag rekommenderade mobil – som vanligtvis är blixtrande snabb.

Lenovo Ideapad A1 Tablet verkar vara ett bättre val än både Kindle brand eller Nook Tablet på samma eller lägre pris.

Jag fick bara min eld och jag kan inte hitta den inställningen skärmen,. Kan du berätta hur man kommer dit?

Mine kommer inte att låta mig avmarkera enl. sidan laddas box. Några idéer?

Re: mobil vs visningar skrivbordet: “blixtsnabb” betyder inte mycket om du inte kan läsa vad som finns på sidan. Jag älskar att använda mina mobila enheter för att surfa (till exempel, jag skriver detta svar via min telefon medan du ligger i sängen på 7:18 … prova * att * med en 17 “laptop!), Men vissa mobila sajter” typ är så liten att göra känsla av det är omöjligt. De webbplatser som inte åtminstone ge mig möjlighet att gå till skrivbordet vy, vara den “optimala” eller inte, förlora mina pengar, eftersom jag kommer att ta min verksamhet någon som är mer tillgänglig, om man så vill.

Om en webbplats är bara om bilderna, ala, säg, YouTube, då mobil vy användbar. Men om det handlar också om den skriftliga informationen om säker, då har möjlighet att gå till skrivbordet vy (eller ännu bättre, som har förmågan att nypa upp den typ som man kan skrivbords vy) är inte bara trevligt, men de kan vara att vara till nytta för en förmåga att öka webbplatsens trafik-med allt vad det innebär i form av popularitet och / eller ökade intäkter.

Tack som var till hjälp, jag tror Flash gav mig några frågor. Jag har inte märkt några problem med den mobila vyn ännu, men om jag gör jag ska gå tillbaka. TBH, jag var inte riktigt märker några problem förutom med Flash. Jag antar kanske Jobb vilken rätt på att man, lite jag föredrar att ha alternativ på Fire.

Jag har en iPad 2 och en Kindle Fire. Om jag var på en stramare budget jag tror jag skulle bara gå med elden. Do not get me fel, jag älskar min iPad och det är en bättre anordning i de flesta situationer, men på denna punkt jag inte ser en extra $ 500 värde över elden.

Och jag absolut föraktar iTunes … =)

JAG ÄLSKAR my Fire och detta förslag stenar tack.

Till alla diskuterar huruvida eller inte få en Fire: bara få en, de är stora.

Jag läste alla recensioner också, och jag förstår och håller med några av de negativa punkterna. Men jag tror att granskare försöker bara påpeka vad som kan förbättras, och många av dem är att jämföra det med en iPad. Och Kindle branden inte försöker kopiera Apples produkter, och det behöver inte.

Japp, har Apples App Store fler applikationer. Det är också nästan omöjligt för att hitta nya appar i Apples App Store, eftersom de 100 slots är fyllda med flytande titlar som Angry Birds, etc, och de övriga 80.000 program nedan som är i huvudsak osynliga. Det finns mer intressanta och innovativa program tillgängliga i Amazon Appstore, och alla de stora titlar finns tillgängliga för båda plattformarna.

Japp. Apples iPad design ser mer ut som en Apple-produkt än Amazons. Men jag vill inte en annan Apple-produkt, eller en kopia-cat Apple-produkt. Jag är glad att Kindle Fire ser ut som en Kindle Fire.

Faktum är att vissa människor inte gillar karusellen. Du kan byta ut det ändå. Bara google det. Det är verkligen ingen big deal.

Det är också sant att tända eld har bara tillräckligt batteritid för att titta på som 3 filmer, och iPad kan titta kanske 4. Jag kunde bryr. Det är en tablett, inte en mobiltelefon. Jag kommer att använda den i vardagsrummet och när jag reser. I båda fallen kan jag bara ladda det.

På tal om rörlighet, är Kindle Fire som en pocketbok. IPad är som en inbunden. Det finns en anledning till varför en del människor föredrar pocketböcker över hardcovers: de är helt enkelt lättare att använda. Jag behöver inte en magisk origami fall att stötta min Kindle Fire på ett kafé. Jag kan bara hålla det.

Och i slutet av dagen, är Kindle Fire kraftfull nog att göra någonting. Jag har hört mindre klagomål om lite fördröjning. Jag har sett lite fördröjning på enheten också, men ärligt talat, det är inte en stor sak. Det är verkligen mycket liten, och bara märkbar, igen, om du jämför den sida vid sida med en iPad. Det vill säga, Kindle Fire är faktiskt inte laggar alls, det är bara det att en iPad är exceptionellt jämn när det gäller gester och rullning och allt. Men den extra oljad ner smidig faktor är helt enkelt inte $ 300 svalare, om du frågar mig.

Poängen är, om du kommer från en iPad världen, kommer du förmodligen att märka att Kindle är inte en iPad, och du kommer förmodligen att kunna komma med en förteckning över hur de skiljer sig åt.

Men det ändrar inte det faktum att Kindle Fire är helt enkelt fantastiskt, värt $ 100 mer än vad de tar betalt för dem, och bygger på Amazon växande infrastruktur, inte Apples mogen.

Jag tänker inte ens att jämföra Apples bokhandel vs. amasoner. Du skulle behöva leva under en sten för att inte veta att Amazons tjänster är överlägsna. Amazons andra tjänster är diskutabel bättre samt: du kan ladda upp dina egna filer till deras moln spelare. Netflix är kungen av strömmande video, så jag vet inte riktigt tror jämföra Amazon Prime till iTunes är även relevant. Du kommer förmodligen bara använda dessa tjänster för att hyra något som inte är på Netflix streaming. Eller, i alla fall om du * inte * använda Netflix, Amazon åtminstone * har * en streamingtjänst. Apple är alla hyror och inköp (som Amazon har också).

Även om, som jag, du redan har en iPhone, varför skulle du vill ännu en iOS-enhet?

Att om täcker det. Som ni kan se, jag föredrar starkt Kindle Fire, även om iPad och Kindle Fire var både $ 199, jag skulle fortfarande hellre ha en Kindle Fire, bara för att det är en Android-baserad, kommersiellt stöd, infrastruktur tung, AMAZON enhet att jag inte behöver stötta upp som ett tangentbord mindre laptop. Att jag kan använda för att läsa med i sängen w / ut en tredje hand för att hålla upp den. Att jag kan göra något på att en iPad kan göra. Det sätter wikipedia i en pocketbok formfaktor.

P.S. Jag tror faktiskt inte blixten är en stor sak heller, men som en sidoanteckning, Kindle Fire stöder det. Apple gör bekant inte. Men återigen, vem bryr sig? Flash suger ändå. Men, det är ibland skönt att veta att min enhet åtminstone kommer att försöka visa det för mig i alla fall.

Hur kan jag lägga till adresser och tre telefonnummer för alla mina kontakter till branden? Jag försökte redigeringsfunktionen men kunde inte räkna ut. Det låt mig bara redigera namnet. Jag kunde inte bläddra till andra områden.

Kan någon berätta för mig hur man laddar android, icke amazon innehåll. Jag har en underbar ap jag använda med laptop och iPhone som har aneoridbarometer version. Tack

Jag kunde sida ladda Webbläsaren Opera Mobile. Jag gillar silke webbläsare, men jag tycker att jag har alltid att stänga ca 10 flikar som insisterar på laddning varje gång jag laddar webbläsaren,. Har någon annan hade detta problem?

Hur u “side-belastning” en ap?

Jag har bee medlem i hur man nörd i flera månader nu och det verkar som om du lägger en negativ översyn nästan alla är överens. Jag har min tända eld fyra dagar nu och jag tycker att det är bättre än min iPad. Webbläsaren är mycket snabb direkt ur lådan och jag är inte bunden till Apple. Jag kommer att erkänna att jag är en rabiat amazon fläkt och köpare. Vänligen låt oss se mer positiva recensioner.

Tack

Dennis German

Jag fick bara en Kindle Fire i går och “påskynda sidan laddas” alternativ finns inte. Jag tittade på Silk> Inställningar> Avancerat (som kallas “Avancerade inställningar” på min.)

Har de bort alternativ i nyare firmware eller något?

Jag har accelerera sidan laddas alternativ inte. Snälla hjälp?

fann det

Tack det fungerade. 🙂

Svar på alla ovanstående frågor (eller de flesta av dem i alla fall) …

DU KAN sideload Apps i Kindle Fire.

Det är allt du verkligen behöver veta. Google det. Få Easy Installer för din Kindle Fire (i Amazon Kindle Fire App Store) och sedan installera dina sido loaded.apk filer.

Med detta i åtanke, kommer jag att fråga: Varför bry dumbing ner den inbyggda webbläsaren när du bara kan få en snabbare en och installera det? Jag föreslår Opera eller Dolphin. Jag skulle också säga att du skulle göra dig själv en tjänst om du har installerat GetJar på din Kindle Fire.

Slutligen, eftersom du kan sideload appar, betyder det att du kan också sideload en Launcher och komma bort från den irriterande Carousel. Jag lämnar forskning upp till dig, men tro mig: Det finns en hel del bra saker där ute som kommer att göra din Kindle Fire beter sig som en riktig Android-enhet, och du behöver inte rota eller hacka det alls.

Det finns några varningar, men: De flesta raketer skruva upp lanserar Amazon Kindle App, vilket innebär att om du vill läsa böcker du måste starta upp det ursprungliga bärraket och belastningen på fliken “Böcker”, som vanligt. Dessutom är Amazons launcher verkligen envis om tapeter, och så har du förmodligen inte kommer att ha en hel del tur ändra det, även i en annan bärraket.

Mindre juristeri … De är acceptabel om du vill göra saker som surfa på webben med Opera, eller läsa e-post med en annan app, eller ladda en VOIP-app och tala genom en extern headset ansluten till Kindle Fire hörlursuttag (ja, fungerar som !)

Allt jag säger är: Titta runt på nätet och studera en bit innan du skickar iväg Kindle Fire. Du kanske tycker att det gör allt du vill att det ska, även om det inte gör det out-of-the-box.

Hur kan ta bort en Internet bo

Hur kan du ta bort bokmärket

Är Kindle branden inte snabbt? Jag är på min brand nu och min webbläsare körs smoothely och knappast släpar.

Inte silke arbetet med en cache baserat system så därför skulle kunna tro att du skulle ha behövt för att besöka en webbplats först innan cachen kan byggas och eftersom du alltid inloggad på elden varje personer cache är annorlunda? Jag menar amazon skulle kunna påskynda saker genom crowdsourcing databasen för stora webbplatser, men om det inte är en välbesökt webbplats du skulle behöva besöka det första

“super slow browser” prat är över hyped. det är inte långsam alls. vissa människor är bara otålig och kan inte stå väntar 10ms vs 2ms, om du räknar ditt liv i millisekunder det finns terapeuter för att hjälpa.

Jag kan inte hitta någon av de inställningar du skriver om. Inställningar är mycket begränsad.

Bara hjälpte min pappa med sin nya Kindle och dessa förslag var utmärkt – precis vad han behövde för att bromsa sina klagomål om hemsidor är för svårt att läsa. Tack för inlägg!

Just “hittade” howtogeek, stor webbplats, stor twitter! Göra min Kindle Fire och Windows 7 erfarenhet mycket roligt. Älskar auto-stava också. Gott nytt år allihopa!

Manny – ja, webbläsaren kommer att “komma ihåg” dina öppna flikar vid omstart. Bara stänga dem när du är klar, sedan rensa cacheminnet innan du stänger browswer. Det fasta det för mig.

“Du kan också ändra plug-ins för att låta dem på efterfrågan, men som oftast slutar med en massa irriterande uppmaningarna …”

Vad som får? Var detta ett antagande eller har du en Kindle Fire skiljer sig från alla andras? 😉

I själva verket, ändra plugin inställningen att be helt enkelt sätter en platshållare på sidan där plugin innehållet skulle ha varit. Det finns en liten pil i en knapp i mitten av platshållare. Om du vill aktivera plugin och kör innehåll, klickar du bara på knappen. Om du inte bryr dig, då du inte behöver klicka på den.

Jag tycker att det är det bästa av två världar. Jag normalt bryr mig inte att göra det möjligt för innehållet, men för de få platser som jag gör, har jag inte gå in på inställningar för att växla något, jag bara klicka på knappen på de få platser.

Tack. Jag älskar dig.:)

Jag följde dina instruktioner och nu min webbläsare går väldigt snabbt! En hel del av de platser jag letade på innan ser mer eller mindre densamma, det är inte som jag offra mycket. Tack för tips!

Om du funderar på att köpa en Kindle Fire, jag föreslår det. För $ 199, överträffade det mina ursprungliga förväntningar. Så länge du inte beställa det förväntar sig en iPad, kommer du att bli mycket glad.

Jag såg min första film i Nexflix och bilden ibland var inte klar och det hålls viker. Några förslag?

Tyvärr … .kept polering.

JAG ÄLSKAR Kindle e PEARL MED DEN FRIA 3G. MEN WEBBLÄSAREN suger. Jag vill köpa en Kindle Fire, men jag vänta tills

1. WEBBLÄSAREN problem FAST; 2. JAG SKULLE VILJA en kortplats för externt SD-kort; 3. Jag WNNT ATT KUNNA byta till E Ink Pearl med ingen back ljus när du läser en bok,. COLOR för att surfa, E PEARL FÖR bokläsning

Kindle Fire är den nya elbilen av tabletten världen. Om du behöver snabb och enkel -though något begränsad beräkna sin perfekt. Försök inte att dra saker från Home Depot. Också som en supurb mediaspelare det slår telefonen eller ipod fällt. Förmågan att arbeta från moln eller ditt eget hem / lagringsplatsen är en fantastisk plus. Om jag ska bära en 10 “tablett jag kan lika gärna använda en netbook eller laptop. Bara min åsikt som en teknisk kille och konsument. I det här fallet finns det bara en storlek passar alla och dess en 10 “. Vad vill du för 199 fall, världen?

Granny Smith äpplen, en populär sort av äpplen med en klargrön färg och fyllig smak (en gång mogna) är uppkallad efter Maria Ann “Granny” Smith som först odlat dem i slutet av 1860-talet.