hur man håller Netflix från att använda alla telefonens data

Netflix nyligen uppdaterat sin mobil app med en efterlängtad funktion: nu kan du ange hur mycket data (ungefär) som används, så att du inte går över din mobildataskyddet.

Netflix använder mycket data, ca 1 GB per timme medan du tittar på standardupplösning innehåll. Om du använder en mobil anslutning till en datalock, som de flesta människor i allmänhet är, då det är alldeles för mycket.

För att hålla tillbaka hur mycket data mobilen eller surfplattan använder på din mobil anslutning, du först bör se till att du har den allra senaste Netflix uppdatering. Du hittar den i App Store uppdateringar om du är på iPhone eller iPad, och i din Play Store uppdateringar om du använder en Android-enhet.

Först trycker de tre linjerna i övre vänstra hörnet för att komma åt slide-out panel.

Nu trycker på “App Settings”.

Cellular Data Usage är inställd på “Ställ in automatiskt” som standard. Om du stänga av, kan du välja från en av fem styrdata nivåer

Tänk på att ju lägre inställning, desto lägre kvalitet videon kommer att bli. Men det är ett litet pris att betala för att hålla sig under dataskyddet.

Oavsett vilken inställning du använder, men det är ingen ersättning för att hålla ett öga på din dataskyddet och hur mycket du redan har använt, oavsett om du är på iPhone eller Android.

Tmobile s binge på tjänsten kan du få gratis standard definition streaming som inte räknas in i din dataanvändning alls. Fungerar för Netflix och andra streamingtjänster för musik och video.

Tmobile s binge på tjänsten kan du få gratis standard definition streaming som inte räknas in i din dataanvändning alls. Fungerar för Netflix och andra streamingtjänster för musik och video.

Ja, har det funnits en hel del prat om berusade på över på Ars … FCC och kabeloperatörer är alla tittar på detta noggrant, eftersom det är nästan en nätneutralitet kränkning. Det enda som sparar det är att det är valfritt (även om du måste manuellt och helt välja bort om du inte vill det.)

Tillbaka till Netflix … Jag är glad att de slutligen gav oss en bandbredd switch. Detta borde ha varit en del av Netflix klienten hela tiden, jag är förvånad över det inte har varit.

Av alla papegojarter manliga afrikanska grå papegojor är den mest skickliga på att lära och att använda mänskligt språk.