hur man installerar och använder tillägg för Microsoft Office

Microsoft Office kan du lägga till fler funktioner genom tillägg. Många moderna tillägg arbetar också med Office för iPad, Office Online och Office för Mac-inte bara traditionella stationära versioner av Office för Windows.

Add-ins är tillgängliga för Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, och Sharepoint. De tillåter dig att göra allt från att översätta text eller söka på nätet för att boka ett möte på Starbucks och ringa Uber.

Du kan få-tillägg i ett av två sätt. I en Microsoft Office-program, kan du klicka på “Infoga” -fliken i menyfliksområdet, klicka på “Add-ins” -ikonen på baren, och välj “Spara”.

Medan vi visar Word 2016 för Windows i skärmdumpen här, finns på samma plats i andra Office-program och Word för andra plattformar, inklusive Word för iPad, Word för Mac och Word Online det här alternativet.

Panelen Affär visas, så att du kan bläddra och söka efter tillgängliga tillägg.

Du kan också besöka Office Store hemsida på nätet. Detta ger dig en fullständig lista över tillägg finns för alla Office-program.

När du har hittat ett tillägg du vill genom att klicka på tillägget och klicka på “lita på det” för att ge tilläggs tillgång till innehållet i alla dokument du använder tillägget med.

Om du öppnade Office Store rutan inifrån ett Microsoft Office-program, kommer tillägget omedelbart visas i ett sidofält vid sidan av Office-dokument.

Om du får det tillägget från Office Store på webben, måste du först klicka på knappen “Lägg till” på tillägget sida och logga in med ditt Microsoft-konto, om du inte redan har gjort. Använd samma Microsoft-konto som du använder för Microsoft Office.

När du har öppnar Office-program du vill använda tillägget med och klicka på Infoga> Tillägg> Mina tillägg.

Klicka på “Uppdatera” längst upp till höger i fönstret om tillägget du just lagt till ditt konto ännu inte visas här. Var säker på att du är inloggad i Microsoft Office-program med samma konto som du använde på webben.

Klicka på tillägget i listan över tillägg i samband med ditt konto och klicka på “OK”. Det kommer nu att laddas i Office-programmet.

När du är klar med ett tillägg, kan du stänga den genom att klicka på “x” i sidofältet. Dra och släpp den övre delen av tilläggs rutan om du vill flytta på på vänster sida av dokumentet eller förvandla det till ett flytande fönster som visas över dokumentet.

För att ladda upp tillägg-eller ladda ett tillägg du redan slutna välja tillägget från Infoga> Tillägg> Mina tillägg. Du kan även ha flera tilläggs i öppna på en gång, om du har utrymme för dem på skärmen.

Om du inte längre vill ett tillägg att förknippas med ditt konto, muspekaren över den i My Tillägg fönstret, klicka på “…” menyknappen som visas och välj “Ta bort”.

Tillägg är associerade med Microsoft-konto, så när du har lagt till dem när du får snabb åtkomst till dem från “Mina tillägg” -menyn på andra datorer och enheter.

En grupp av ugglor kallas en “riksdag”.