hur man installerar oförenliga android appar från Google Play

Vissa Android-appar på Google Play anspråk på att vara oförenlig med olika enheter. Det finns en god chans att dessa program kommer att köras bra på många av dessa enheter – du kan kringgå denna kontroll med root-access.

Vissa appar kommer faktiskt inte fungerar efter att du installerar dem, men många kommer. Detta löser också problem med spel som kommer att installera men vägrar att spela – till exempel Gameloft spel med “den här enheten är inkompatibel” budskap.

För att utföra detta hacka, måste du root din Android smartphone eller surfplatta. När du gör, bör du installera ES File Explorer från Google Play.

Den build.prop filen innehåller några strängar (bitar av text) som identifierar enhetsmodell. Om du redigerar den här filen, Google Play och andra program kommer att tro att du använder en annan enhet än du egentligen är. Var mycket försiktig när du redigerar den här filen – vi ska bara redigera några små delar av den. Om du redigerar andra delar, kan du orsaka allvarliga problem med enheten.

Först starta File Explorer appen ES. Öppna dess skärm Inställningar och aktivera Root Explorer och Mount File System alternativ. Du kanske också vill göra det möjligt för upp till Root alternativ på skärmen, så att du enkelt kan trycka på knappen Upp och navigera till rotkatalogen.

Navigera till / system / katalog på enheten och leta reda på build.prop filen.

Du bör skapa en kopia av den ursprungliga build.prop fil någon annanstans – lång tryckning på den, välj Kopiera och klistra in den i en annan mapp – säga, din / SDCard / mapp.

Nu är du redo att redigera filen. Lång-tryck på den väljer Öppna som väljer Text, och välj ES Note Editor app.

Leta efter ro.product.model och ro.product.manufacturer linjer. Dessa är de viktigaste.

Ändra dessa rader att låtsas enheten är en annan modell. Till exempel, för att imitera en Nexus S, använda dessa linjer

När du har gjort den här ändringen genom att trycka på menyknappen och välj Spara.

Gå in i Inställningar skärmen, välj Program, välj Hantera program, peka på All kategori, och välj appen Google Play. Rensa cacheminnet och data, och sedan starta om enheten

Öppna Google Play och du bör kunna hämta appar som hävdar att de inte är kompatibla med enheten. Spel som detekterar enheten ska också fungera, också – Gameloft spel verkar vara särskilt skyldig till detta. Vissa appar kan fortfarande inte installera eller arbete med enheten av andra skäl – till exempel Google Chrome inte på förhand Android 4,0 enheter, och vissa program kan vara begränsade till vissa länder.

Jag har upplevt detta problem stor stil.

Eftersom jag är ny på detta, vad är rekommendationer för att ändra det * att * ???

Ändra vad? Märke och modell? Det är rätt i artikeln, om det är vad du hänvisar till.

Det ser ut som något som bör backas upp innan du försöker.

@Paul

Chansen finns, det bästa man kan ändra den till skulle vara Galaxy Nexus (som exampled i artikeln) eftersom det är den nyaste flaggskepp Android-enhet.

Detta techneek doesnt arbete allt den gör är att ändra modellen under Inställningar – om. Jag har försökt detta på två olika skivor utan förändringar i hur marknaden fungerar även efter att rensa det cacheminne och uppdateringar.

Hej … .i skränande finna systemet es explorer..how att göra?

@vimal; I es explorer, gå till inställningar och ändra home / rotkatalogen från “/ sdcard” till “/”

Jag har följt ur technics..but fortfarande jag kan inte ladda ner apps..pls hjälp ..

Jag hade inte ens till root min att göra detta, eftersom min Kindle Fire (Ja, Kindle Fire) var tvungen att gå igenom processen att böka så jag kunde installera CyanogenMod 9 på det.

Ursäkta mig? Är detta hack för N-gage?

Hur gör jag för att använda es editor för att ändra modellen och tillverkarens data? Med andra ord hur jag fungerar editorn?

Jag håller med Chris. Förändringarna har ingen effekt alls på min Samsung Mini (GT-S5570), Dessutom är inställningarna i Google Play Butik inte förändrats.

Min ZTE Blade startar inte efter detta. Jag har en kopia av den ursprungliga build.prop på mitt SD-kort. Hur återställer jag det? Måste jag gå igenom adb? Vad gör jag?

Jag försökte detta och det fungerade inte på min Alcatel OT 990 den fucked up min telefon nu jag skränande installera spel pls inte some1 vet hur man löser detta problem?

Försökte detta på min Mele A2000 och Google Play gör visa det som GT-I9300 men ändå visar App jag försöker installera oförenligt trots att jag köpte den för och det fungerar på min I9300.

Hej Jag gjorde alla stegen, men det fortfarande inte fungerar im använder Samsung Galaxy Y

Precis som talade språk, har teckenspråk accenter som uttrycks av variationer i positioneringen av händerna, kroppsspråk, ansiktsuttryck, hastighet när du registrerade, och ibland även olika tecken som representerar samma ord.