hur man installerar tillägg i Microsoft kant

Microsoft Edge stöder slutligen webbläsartillägg tack vare Windows 10 Anniversary Update. Edge tillägg finns nu tillgängliga i Windows Store, men endast ett fåtal är ursprungligen funnits tillgängliga.

Microsoft kommer också att släppa ett verktyg som lätt kan konvertera befintliga Chrome förlängningar Edge tillägg, eftersom de två är mycket lika. Firefox ny ram förlängning kommer att vara mycket som Chromes också.

Att installera tillägg i Microsoft Edge, öppna webbläsaren Edge, klicka eller trycka på menyknappen i det övre högra hörnet av fönstret, och välj “Extensions.”

Om du inte ser ett tillägg alternativ i listan här, har du ännu inte uppgraderat till Windows 10 Anniversary Update.

Du kommer att se Extensions panel som listar alla dina installerade tillägg. Klicka eller knacka på “Hämta tillägg från Store” och Windows Store öppnas med en speciell sida som listar alla tillgängliga Edge förlängningar.

Från och med Windows 10 Anniversary Update släpptes erbjuder Store för närvarande Adblock, Adblock Plus, Amazon Assistant, Evernote Web Clipper, Lastpass, mus gester, Office Online, OneNote Web Clipper Page Analyzer, Pin It knapp (för Pinterest), Reddit Enhancement Suite, Spara till Pocket, och Translate för Microsoft Edge tillägg.

För att ladda ner ett tillägg, markera den i listan. Klicka på “Free” -knappen på förlängningen sida för att ladda ner den.

Windows Store kommer att ladda ner tillägget till datorn och automatiskt installera den i Edge. När det finns några uppdateringar, kommer de automatiskt laddas ner och installeras via Windows Store.

Gå tillbaka till Microsoft Edge och du kommer att se en pop-up som frågar om du vill aktivera förlängningen och behörigheter den behöver. Klicka eller knacka “Turn it on” för att aktivera tillägget.

Förlängningen kommer att visas i Edge-menyn, så att du kan bara öppna menyn och klicka på den för att aktivera det på den aktuella sidan.

För enklare åtkomst, kan du högerklicka eller lång tryck på menyikonen och aktivera “visas bredvid adressfältet” alternativet. Den kommer att visas i Edge verktygsfält tillsammans med några andra symboler, så att du har en klick tillgång.

För fler alternativ, högerklicka eller lång press tilläggets ikon eller menyalternativ och välj “Hantera”. Du kan också öppna fönstret Tillägg från menyn och klicka eller knacka en förlängning namn vill sjunga den här rutan.

Här ser du en sammanfattning av förlängningen, en länk för att betygsätta och granska den i butiken, och information om de behörigheter den behöver för att fungera i Edge.

För att konfigurera tillägget genom att klicka på knappen “Alternativ” här. Att inaktivera tillägget utan att avinstallera det, ställ in reglaget under dess namn till “Off”. Att avinstallera tillägget genom att klicka på “Avinstallera” -knappen.

Klicka på knappen “Alternativ” och Edge kommer att öppna en sida med alternativ som är specifika för denna utvidgning så att du kan konfigurera tillägget att passa. Konfigurera alternativ och stäng sedan flik när du är klar.

Microsoft ger Edge förlängning ekosystem en stor kick-start genom att göra det enkelt för utvecklare att hamn sina befintliga Chrome-tillägg över. Många fler Edge webbläsartillägg bör vara på väg snart.

Så frågan är: Eftersom du har att hämta tillägg från Windows Store, betyder det att du måste logga in på Windows Store? Vilket också skulle innebära lokalt konto på datorn automatiskt konverteras till ett Microsoft-konto?

Eller gjorde de fixa det irriterande “funktion”?

Studier har visat att tala två eller flera språk erbjuder skydd igen neurodegenerativa sjukdomar, tvåspråkiga patienter upplever uppkomsten av demens i genomsnitt 4 år senare än patienter enspråkig.