hur man installerar Windows 10 på datorn

Vill installera Windows 10 på din egen dator? Vi har dig täckt med instruktioner, men det är precis som att installera någon annan version av Windows.

UPPDATERING! Om du vill rensa installera Windows 10 istället för att bara uppgradera, kan du följa vår nya och uppdaterad guide för att rengöra installera Windows 10. Vi rekommenderar definitivt gå den vägen.

Innan du bestämmer dig för att uppgradera din dator, kanske du vill bestämma om du verkligen vill installera Windows 10. Det är inte nödvändigtvis rätt för alla – det finns fortfarande buggar och problem, och vi rekommenderar verkligen att människor vänta några veckor .

Du bör inte installera Windows 10 på din primära dator. Använda en testdator eller en virtuell maskin. Om du absolut måste installera Windows 10 på din vanliga dator, rekommenderar vi att skapa en systemavbildning av hela datorn om du vill kunna gå tillbaka.

Jag f du inte har installerat Windows 10 på datorn innan, måste du utföra en uppgradering innan du kan rengöra installera. Om detta inte gör någon mening, är att eftersom Microsoft gör aldrig licensiering lätt, även när det finns en gratis version. När du har utfört uppgraderingen och aktiverat ditt Windows 10 uppgradering på en dator, kommer Microsoft associera din unika maskinvaru-ID med en aktiverad Windows 10 licens, och du kan installera som du tycker passar. Men inte förrän du har uppgraderat Windows 7 eller 8 till Windows 10 och sedan aktiveras.

Kom bara ihåg att Windows 10 endast tillhandahålls gratis som en uppgradering. Du kan inte rengöra installera det, det finns inga nycklar på denna punkt. Om du inte använder vår ren installation lösning.

För eftervärlden, här är alla installationsstegen om du startar upp från ett flashminne, men du kan bara komma ihåg ordet “Next” och få igenom det bra. Kom bara ihåg att välja Uppgradera när du tillfrågas om du har tidigare uppgraderat och aktiverad Windows 10 på den här datorn.

När du först starta datorn ser du en skärm som den här

Klicka på Nästa och du kommer att vidtas för att Installera nu knappen skärm. Vilket naturligtvis bör du klickar.

På denna punkt kan du välja om du vill uppgradera Windows eller installera en ny anpassad installation. Eftersom vi rekommenderar att alla installera i en virtuell maskin eller på en testdator, ska du välja Anpassad här.

Uppdatering: Du bör antagligen välja att uppgradera första gången eftersom licensnyckeln inte kan fungera annars.

På denna punkt måste du välja var att installera Windows 10. Du kan behöva ta bort eller skapa en partition, men om du använder en virtuell maskin, kan du bara klicka på Nästa.

Och nu kommer det att installeras.

När datorn startas igen, kommer du att kunna välja inställningar som om Windows-uppdateringar är aktiverade (de får inte vara inaktiverat i förhandsgranskningen). Vi rekommenderar att bara använda de uttryckliga inställningar om du använder en testmaskin – använda Anpassad om du verkligen kommer att använda datorn.

Och nu kan du logga in på ditt Microsoft-konto. Vi rekommenderar att använda ett Microsoft-konto, eftersom annars kommer du inte att kunna använda hälften av de nya funktionerna och du kan lika gärna använda Linux eller sticka med Windows 7.

Om du har ställa in ditt konto på rätt sätt kommer du förmodligen att bli ombedd att verifiera den i mitten. Vi undantagit dessa steg från den här artikeln, men de är ganska enkel.

Nu blir du ombedd hur man ställer in datorn. Eftersom vi ville testa allt som en ny dator, valde vi att ställa upp som en ny dator i stället, men du kan kopiera alla inställningar från en annan dator om du ville.

Vill du använda OneDrive? Det är snyggt integrerade i Windows, så vi just lämnat det ensam.

Och nu en färgstark skärm som berättar saker händer.

Och slutligen, vi är på skrivbordet! Observera att skrivbordet på hela lanseringen av Windows 10 ser annorlunda ut, och denna skärmdump kom från en förhandsversion.

Klicka nu att startknappen. Klicka på det. Du vet att du vill.

Den goda nyheten är att du kan använda detta för att uppgradera en Windows 8-system. Jag har en ganska vanilj Windows 8.1-system med en AMD FX CPU och absolut ingen egen hårdvara eller förare utom nVidia grafikkort.

För att göra en uppgradering, måste du utgå från i Windows, inte från installationsskivan

Här är inställningsfönstret

Klistras image725x570 34,1 KB

Klicka på Installera

Klistras image944x258 15,8 KB

Efter det, du vänta ett tag. Så småningom, startar systemet. Du måste låta den starta från hårddisken, inte från din installation media. (I själva verket kan du ta bort din DVD eller USB-minne.) Därifrån t han process är precis som en ny installation.

Windows 10 är version 6.4.

Mina tankar om Windows 10 Technical Preview: http://discuss.howtogeek.com/t/windows-10-technical-preview-changes-ive-noticed/19899

Tack jd2066 … Jag letade efter användar svar på hur den nya Windows såg ..

Jag slå dig till det, @ jd2066

http://discuss.howtogeek.com/t/windows-10-impressions/19889/2

I artikeln anger man

Vi rekommenderar att använda ett Microsoft-konto, eftersom annars kommer du inte att kunna använda hälften av de nya funktionerna och du kan lika gärna använda Linux eller sticka med Windows 7.

Personligen tycker jag Windows 7 – mycket mer än Windows 8, som inte är mycket företagsvänligt.

Kan Microsoft kontoregistreringen lätt hoppade för produktionsmaskiner? Det sista en arbetsmiljö vill på en dator med popup-meddelanden från kontakter som upprätthålls genom ett Microsoft-konto (Facebook, Twitter, Linkedin, Google).

Kan Microsoft kontoregistreringen lätt hoppade för produktionsmaskiner? Det sista en arbetsmiljö vill på en dator med popup-meddelanden från kontakter som upprätthålls genom ett Microsoft-konto (Facebook, Twitter, Linkedin, Google).

Jag har inte installerat Enterprise-versionen, men jag antar att du kan göra det med Enterprise Edition.

Jag gjorde en uppgradering installera och under steget där jag skulle ange min e-post och validera mitt konto, kunde jag har klickat “Jag är inte xxx”, vid vilken tidpunkt (om jag minns), installationsprocessen hoppar MS konto.

Personligen skulle jag vilja ha en mycket tydligare “Vill du använda ett Microsoft-konto?” urvalsboxen.

Jag måste komma överens, Windows 7 är mycket bättre än Windows 8 eller 8,1. Dessa versioner är att delta i sociala nätverk snarare än att vara ett företag eller ens en vanlig stationär dator. Det är sorgligt när en datortillverkare eller mjukvaruföretag är mer intresserade av att hålla kontakten med sociala nätverk än att faktiskt arbeta.

Jag bara inte ser det eller är Fäst på aktivitetsfältet saknas, såg varje plats, men kan inte hitta det

Det är där. Högerklicka på aktivt program i aktivitets bark, och alternativet är på snabbmenyn.

Detsamma gäller för allt i startmenyn.

Kan Microsoft kontoregistreringen lätt hoppade för produktionsmaskiner?

Processen för att använda ett lokalt konto är densamma som för Windows 8,1, vilken är: 1. På “Logga in på ditt Microsoft konto” klicka på “Skapa ett nytt konto” 0,2. På “Skapa ett Microsoft-konto” sida klicka på “Logga in utan ett Microsoft-konto”.

Det är inte en intuitiv process, jag är inte riktigt säker Microsoft utformade på det sättet i Windows 8.1 och uppåt.

Processen för att använda ett lokalt konto är densamma som för Windows 8,1, vilken är: 1. På “Logga in på ditt Microsoft konto” klicka på “Skapa ett nytt konto” 0,2. På “Skapa ett Microsoft-konto” sida klicka på “Logga in utan ett Microsoft-konto”.

Det är inte en intuitiv process, jag är inte riktigt säker Microsoft utformade på det sättet i Windows 8.1 och uppåt.

Så kan undertecknandet i processen inte kringgås? Mening, jag kan inte fortsätta att installera Win10 alls om jag logga in eller skapa ett nytt konto?

Så kan undertecknandet i processen inte kringgås? Mening, jag kan inte fortsätta att installera Win10 alls om jag logga in eller skapa ett nytt konto?

Den process som jag listade ovan kan du skapa och använda ett lokalt konto på datorn istället för att använda en Microsoft Account.It är en bakåt process som du har att du vill skapa ett Microsoft-konto, men när du är på Microsoft Account Creation sida klicka på länken “Logga in utan ett Microsoft-konto” och detta stänger Microsoft konto sidan så att du kan skapa ett lokalt konto på datorn.

Krokodiler är närmare släkt med fåglar än de är till ödlor.