hur man justerar google tangentbord höjd på Android

Googles tangentbord fortsätter att komma till mer avancerade funktioner för anpassning, med den senaste versionen föra möjlighet att ändra tangentbordets höjd (bland andra tweaks). Om du någonsin har tänkt “man, jag kunde skriva så mycket snabbare om detta tangentbord var bara lite större” eller “Jag vill gärna se lite mer av skärmen, är detta tangentbord alldeles för högt!” Detta är en tips för dig.

Det första du vill göra är att hoppa in i tangentbordets inställningar genom lång trycka på knappen till vänster om mellanslagstangenten. Denna knapp ändras beroende på vad appen tangentbordet öppnas i, till exempel, är det ett kommatecken i Messenger eller andra textning program, ett omvänt snedstreck i adressfältet i Chrome, en “snabel” (@) i e textfält-så vidare och så vidare. Således, det enklaste sättet att definiera den här nyckeln är “en till vänster om mellanslagstangenten.” Ja, länge pressen att.

När du släpper det, kommer en liten popup-meny visas med ett par alternativ, bara på “Google tangentbordsinställningar.”

I inställningsmenyn, peka på “Inställningar” alternativet.

Det finns en hel del användbara (och nya!) Alternativ i denna meny, men vi letar efter “Tangentbord höjd.” Det är nästan som det är vettigt, eller hur?

Det finns fem olika höjdalternativ, som väljs genom att använda skjutreglaget: Short, Mid-kort, Normal, Mid-tall, och Tall. Jag vill se mer innehåll och mindre tangentbord, så jag hålla min inställd på “Small”. Om du är på en enhet med en mindre skärm, men som kan göra det alltför liten. Gå vidare och spela med det här alternativet lite för att se vad som bäst passar dig.

För referens, men här är en titt på hur liten kan jämföras med Tall. Det är ganska dramatiskt.

När du har hittat den perfekta höjd, bara tillbaka ut ur inställningsmenyn. Det är ganska mycket det.

Detta är, enligt min ödmjuka åsikt, ett av de bästa och enklaste saker du kan göra för att förbättra skriva noggrannhet. Om tangentbordet är för liten (eller om du har alltför stora tummar), då är du skyldig att göra misstag. Å andra sidan, om tangentbordet är för stor, kan det sakta ner eftersom nycklarna är placerade längre ifrån varandra än du vill. Detta är den andliga krig moderna människan. Lyckligtvis är Google på vår sida.

När du släpper det, kommer en liten popup-meny visas med ett par alternativ, bara på “Google tangentbordsinställningar.” “Mina ansträngningar att” lång-press “nyckeln till vänster om mellanslagstangenten ger mig ett urval av de olika nycklar nyckeln har tillgängliga beroende på program. IE *, @, och andra. Min telefon är en ny Galaxy 7 och jag vet mycket lite om det. Tack

Använder du Google tangentbord eller aktie Samsung tangentbord? Du måste installera Google tangentbord om du inte redan har gjort.

Jag försökte men jag kan inte se inställningarna som du visar. Jag har Android Marshmallow.Do du har instruktioner för Marshmallow?

Detta bör fungera på alla versioner av Android med den senaste versionen av Googles tangentbord. Om du inte har den senaste versionen installerad, kan du få det från apkmirror.com.

Världens största internetcafé kan hittas i ChamsCity Digital Mall i Lagos, Nigeria. Beskyddare av caféet kan välja någon av de 1,027 datorer.