hur man kan ändra placeringen av din dropbox mapp

Som standard är din Dropbox-mappen lagras i dina mappen Användare på C: \ Users \ (eller hemmappen i OS X och Linux). Om du vill flytta den någon annanstans, men är processen ganska enkel.

Varför skulle du vill flytta din Dropbox-mappen i första hand? Det beror egentligen på dina inställningar. Kanske har du en mindre enhet för operativsystemet (som en SSD) och använda en större, sekundär enhet för lagring. Eller kanske du föredrar att hålla den direkt i mappen Dokument, eller någon annanstans helt. Varför är verkligen upp till dig. Det finns några varningar som du bör ha i åtanke när man beslutar om en plats för din Dropbox-mappen, men

När du är redo att flytta din Dropbox-mappen, klicka på ikonen Dropbox i aktivitetsfältet (eller menyraden i fallet med OS X), klicka på ikonen Inställningar och välj sedan Inställningar.

I fönstret Dropbox Inställningar växla till fliken Konto. Bredvid den aktuella mapp klickar du på Flytta.

Bläddra till den nya platsen du vill. En mapp med namnet Dropbox kommer att skapas inom vad mapp du väljer, så att inte skapa en ny mapp som heter “Dropbox” -Bara plocka den mapp du vill att “Dropbox” mapp för att uppehålla sig i. Klicka på OK.

Klicka på OK för att berätta Dropbox som du är säker på om flytten.

Klicka på OK för att ha Dropbox flytta dina filer till den nya platsen, och fortsätta att använda Dropbox som du alltid har. Det är allt som finns till den.

Detta är till stor hjälp. Plus, Dropbox erkänner att det är Fil ifall du riktar den till den befintliga kopia av ditt Dropbox-mappen. Till exempel, vill du inte att förlora dina framsteg så att du flyttar din Dropbox-mappen till D: innan du formaterar om Windows. När det är gjort. du riktar den till D :, och saker kommer att fortsätta som vanligt. Inte så mycket för Google Drive, eftersom det kommer att känna igen den lokala kopian som dubbletter.

Även om det kan kännas som om du kunde bläddra igenom ett Excel-ark för evigt, det är i själva verket en hård gräns för storleken på kalkyl, varje kalkylblad är begränsat till 1,048,576 rader och 16384 kolumner.