hur man kan spara hundratals eller tusentals dollar på mobiltelefon tjänsten

Mobiltelefon kontrakt är dåliga. Du får en till synes billig telefon på framsidan, men du mer än att betala för kostnaden för telefonen över två år. Förbetalda telefonkort planer svallande i Nordamerika av en anledning.

Förbetalda telefonkort planer kommer att bli billigare och mer flexibla än traditionella kontrakt med stora bärare för många människor. Hur mycket du använder din telefon, det finns en god chans att du kan spara pengar med en förbetald tjänst.

Här är hur mobiltelefon Tjänsten fungerar normalt i Nordamerika: Du får en subventionerad telefon för “gratis”, $ 99 eller $ 199. Du registrerar dig för ett kontrakt på två år och mer än betala tillbaka kostnaden för telefonen över längden på kontraktet. Detta liknar leasing något eller köpa den på ett kreditkort och betala tillbaka över två år – du spenderar mindre på framsidan, men du betalar mer i det långa loppet.

Men detta är inte det enda alternativet. Du kan välja ett billigare förbetald tjänst som inte låser in dig i ett avtal. Om du inte använder telefonen mycket, kan du bara betalar för det du använder och undvika rejäl räkningar mobiltelefon. Om du använder telefonen mycket, kan du få en billigare plan också.

Nu är detta verkligen inte för alla. Om du vill ha den senaste iPhone eller Galaxy smartphone vartannat år och kräver en 4G dataanslutning, kan förbetalda tjänster inte vara för dig. Å andra sidan, om du inte behöver den senaste telefonen, kan du spara pengar här. Du kan också spara en stor summa pengar om du inte använder telefonen mycket.

När du väljer ditt kontantkort eller avtalsgratistjänst, kommer du ofta att kunna köpa en telefon från dem. Du kommer i allmänhet att kunna hitta smuts billiga dumbphones och billigaste, långsammaste Android-telefoner för att inte mycket pengar. Om du har möjlighet att köpa en top-of-the-line smartphone, måste du betala fullt, subventioner pris. Det är $ 649 för antingen en iPhone 5S eller Samsung Galaxy S4.

Oavsett telefoner tjänsteleverantören erbjuder, kan du alltid köpa en telefon på annat håll – till exempel kan du köpa en osubventionerade iPhone direkt från Apple och sedan ta den till din mobiltelefon tjänst val. De flesta tjänster kan du få ett SIM-kort och pop i din befintliga telefon istället för att köpa en telefon.

Om du kan få en hand-me-ner smartphone, kan du ofta spara en hel del pengar. Till exempel kan du ha en familjemedlem uppgradering från en iPhone 4S till en iPhone 5S. Du kan ta sin telefon till en förbetald transport och har en trevligare telefon på en billig mobiltelefon plan. Om du tog en gammal telefon till en stor bärare som AT & T eller Verizon, skulle de inte ge dig en rabatt på din månatliga plan. Du skulle behöva betala samma summa pengar varje månad som om du hade fått en subventionerad telefon.

Googles Nexus telefoner är också bra alternativ för människor som vill köpa smartphones och betala up-front. Googles Nexus 4 erbjuds en modern, nästan top-of-the-line Android smartphone erfarenhet på $ 299 eller $ 349 när den kom ut förra året. Google kommer snart att släppa Nexus 5 och det förväntas att kosta $ 349. Det är verkligen en mycket mer än en billig telefon, men det är en ganska high-end smartphone på nästan halva priset av en iPhone 5S eller Galaxy S4. Nexus telefoner kan köpas online från Google Play Store.

När du väljer en tjänst, måste du överväga vad du faktiskt använder. Om du är någon som bara använder telefonen sällan, kan du få planer som gör att du kan betala så lite som några få dollar per månad. Om du är någon som är vanligtvis inom räckhåll för Wi-Fi, kanske du inte behöver mycket data alls. Om du vill ha en plan med obegränsad samtalstid, sms, och dataanvändning, kan du få det för mycket billigare än du skulle betala på en stor transportör som AT & T.

De här alternativen sträcker sig från pay-as-you-go planer, som de som erbjuds av T-Mobile, som gör att du kan sätta en viss summa pengar i och bara tömma denna balans när du faktiskt använder minuter, texter eller data. Om du bara göra några samtal och skicka några texter per månad, skulle du bara betala några dollar. På den andra änden, är Walmart s Straight Talk tjänsten ett populärt alternativ som ger obegränsad samtalstid, sms och data på $ 45 per månad.

Vilken tjänst är rätt för dig beror på många saker, inklusive din användning och vad varje nätverkets täckning är som i ditt område. Du vill göra en del efterforskningar av din egen innan du väljer en tjänst.

Förbetalda tjänster erbjuder också ännu mer flexibilitet när du väljer en. Om du inte är nöjd eller ett bättre avtal kommer tillsammans, kan du växla – du är inte låst till din tjänst under två år och du kommer inte att betala en avgift förtida uppsägning.

Image Credit: Intel Free Press på Flickr, Jon Fingas på Flickr, John Karakatsanis på Flickr, kendalkinggroup på Flickr

Jag nedgraderas min tjänst förra året. de var tvungna att kalla in Stephen med sin manual från gården. de kan sälja dig värdelös skräp men ta bort den måste ha en svårighet faktor inblandad.

Köpt olåst Nexus 4, signerad med RED Pocket Mobile, porterade numret gratis, Använder analoga marknätet, Betala 29,95 per månad (obegränsad samtalstid, text, plus inte så mycket uppgifter 40 meg men använder gör inte mycket) plus alltid först för att uppgradera android från google, och slutligen PURE ANDROID !!! NO bloatware av något slag !!! Mycket glad och inte bröt !!!

Straight Talk INTE TILLÅTER video streaming. Det är i Ts & Cs.Best affären är att köpa telefonen på Walmart och få tmobile Walmart exklusiva $ 30 mån umlim uppgifter och text w 100 minuter samtalstid och använda Google Voice w app. Men jag föredrar att köpa tmobile hotspot på Walmart och betala $ 35 för två månader 3.5 GB service. Anslut valfri enhet, telefon, fliken laptop. Jag modtly använda wifi ändå. Bara hotspot min bil.

Jag spenderat mycket tid i Googles tjänster och jag använder för närvarande Google Voice, plus att jag har en Nexus 4 smartphone, så vad jag gjorde var jag köpte T-Mobiles $ 30 / månad förbetalda plan. Den levereras med 100 minuter, obegränsad textning och obegränsad data (upp till 5 GB per månad LTE kapabel). Därifrån beslutade jag att använda mitt Google Voice-nummer för textning och jag gör för närvarande alla mina samtal via Google Voice genom Talkatone appen.

Jag bor i en tätort med utmärkt T-Mobile täckning så det fungerar mycket bra för mig, men uppenbarligen gör din läxa innan du byter till denna plan. Dessutom är det endast tillgänglig på nätet, och de vill du köpa en telefon från dem först. Du behöver inte. Jag hade redan min Nexus, så vad jag gjorde var jag gick till en T-Mobile butik och köpte ett SIM-kort där, och de gav mig också en aktiveringskod. Sedan gick jag på deras webbplats och aktiverade SIM-kortet och använde min information från min Nexus telefon för att få det alla upp utan att köpa en av sina egna telefoner.

Jag är halvvägs genom ett avtal nu och vill gärna hoppa nästa år, men jag måste hitta ett alternativ som använder Verizon nätverk eftersom det är det enda som jag får värdigt mottagande på i mitt hem.

Jag har haft ett förbetalt plan för år eftersom jag använder min mobiltelefon bara för nödsituationer (och, på senare tid, samtal långa avstånd eftersom jag bygga upp “min” mycket snabbare än jag använder dem). Jag letar efter en bättre plan eftersom min inte har den bästa täckningen men vill bo med förbetalda att hålla månatliga faktura ner. Jag gick i ganska mycket ränte- och behöver inga nya räkningar. Jag är också av den generation som lärt sig att fungera utan att vara ansluten till läppen 24/7 och bundna av en elektronisk navelsträng. Jag har inga problem med ny teknik, men önskar inte att vara en slav till den.

Förr i tiden behöver en låg kostnad kontantkort på Verizons nätverk. Jag använde pagepluscellular.com Jag använde inte många minuter och ingen textning $ 25 ger 400 minuter i 4 månader. Och det välter. Nu fortfarande de erbjuder att + mycket mer.

Det här inlägget har flaggats av samhället och är tillfälligt gömd.

Min fru och jag var fyra år av vår gamla familje planen kontrakt med Verizon, fortfarande driver äldre “dumbphones” – med begränsad diskussion, ingen text (jag var tvungen att köpa en månatlig 500 text plan för min fru) och inga data.

Även om jag hade gjort några förfrågningar om uppgradering kostnaderna var alltid alldeles för hög – särskilt med tanke på de orimliga skatter som tas ut av NY State.

Då – i somras – Jag fick en speciell “Lojalitet Erbjudandet” från Verizon som var mycket attraktiv – så vi drog fördel av det. Vi betalade “rabatt” pris för två nya smartphones, och tecknat ett 2-årigt som inkluderar obegränsad samtalstid, text och 2 GB data varje.

På grund av prissättningen av “lojalitet” paket – vi hamnade i huvudsak få 4 GB data gratis – baserat på Verizon prissättning på $ 10 per GB. Vi är mycket nöjda med värdet av paketet, passar våra behov perfekt – och kommer att kunna bo på denna plan så länge vi vill – även långt efter Verizon slutar göra den tillgänglig.

Om du har varit med en cell leverantör för ett antal år, kalla dem och se vad “speciella” planer de kan ha tillgängliga för deras lång tid kunder.

Det finns också en utmärkt tredje alternativ som kommer ut nästa månad (november). http://republicwireless.com/moto-x-faqs#plans. Detta ser bättre än någon av de andra förslagen hittills.

Det är en ganska billig plan.

Republiken spel som nog av deras kunder kommer att använda Wi-Fi när det är tillgängligt, som när hemma, för att hålla trafiken nere på deras system. Tyvärr finns det alltid några som kommer att missbruka något så det återstår att se hur framgångsrikt att affärsplanen kommer att bli.

Republiken spel som nog av deras kunder kommer att använda Wi-Fi när det är tillgängligt, som när hemma, för att hålla trafiken nere på deras system.

Vi har utmärkt WiFi-anslutning i våra hem genom vår router. Som ett resultat, vi förlitar oss på på det nästan uteslutande för våra smartphones medan i huset. Jag har utvecklat en vana av att stänga av mobildata 4G på min telefon när jag är hemma, och slå på den som jag lämnar för att gå ut.

Vi sparar oerhört på vår dataanvändning på detta sätt – och min WiFi signalen är stark (och säkert) nog att vi kan komma åt alla funktioner på våra telefoner normalt.

Också –

När det gäller dessa mindre dyra planer som erbjuds av dessa nya företag, såsom Republiken –

Det är en sak att spara pengar – och en helt annan att ha god service, med pålitlig uppkoppling överallt. Några av dessa företag är beroende av tredjepartsleverantörer för deras mobilnät … vars tjänster kan vara begränsad och / eller ojämn.

Det här inlägget har flaggats av samhället och är tillfälligt gömd.

Tack för att jag fick veta Republic Wireless använder Sprint nätet. Jag använder Virgin Mobile och den använder också sprint nätverk som inte ger mig täckningen jag behöver, det finns alldeles för många täcknings hål när jag är på väg. Verizon har mycket bättre täckning så jag letar efter en förbetald plan som avgifter för varje minut, tillåter ackumulerade “minuter” att rulla över från månad till månad, och har en automatisk betalning alternativ, ungefär som min nuvarande Virgin Mobile planen gör ( det är en gammal plan som hävdvunna i).

Jag kommer att anmäla sig till $ 10 planen. Den obegränsad samtalstid och text på Sprint gör ensam detta en killer affär.

Detta är inte densamma i Storbritannien. Telefoner och kontrakt är soo mycket pengar. Att köpa en Galaxy S4 jag skulle tillbringa £ 600 ~ 970 $. Sedan de lägsta SIM bara kontrakt är £ 10 ~ $ 16 per månad för 100 minuter och 250 texter. Om jag ville ha en reasoable mängd minuter och texter jag skulle betala £ 15 ~ $ 24 per månad.

Det är en totalt £ 870 ~ $ 1407 över 18 månader. Jag är på kontrakt betalar 38 £ en månad (18 månaders kontrakt) till Orange för 600 minuter 3000 texter med en “gratis” Galaxy S4. Men i jämförelse kostar mig £ 684 ~ $ 1106 över 18 månader.

Så mycket billigare att ha ett kontrakt

Så mycket billigare att ha ett kontrakt

Mycket beror på en användning. Mine är så låg, skulle ett avtal vara ett slöseri med pengar.

Du vet, även om någon här har lägsta möjliga användning, de måste köpa en olåst telefon. Det är orsakar ingen förnuftig bärare skulle lita på indianer, som kunde få en låst iPhone, låsa upp den, dölja det, då anspråk stöld …

Du kan få bra förbetalda telefoner för billig. http://www.virginmobileusa.com/shop/cell-phones/ Min syster har $ 35 per månad för obegränsad textning, data och 300 minuter.

Felbedömt rubriken, besviken över att ta reda på att jag inte kommer att kunna spara hundratusentals dollar på mobiltelefon service.

Vad?

(Denna linje läggs till uppfylla idiotiska minimi tecken)

Jag betalar motsvarande $ 7,35 per månad med Virgin Mobile (det är ett arv plan) och ändå inte kan använda alla mina “minuter”. Jag skulle fortfarande vara nöjda med det, men jag behöver bättre täckning. Sprint bara inte klippa det i stora delar av västra halvan av USA utom i större befolkningsområden.

Se. Du får en iPhone för att säga, $ 200 på kontrakt. Det är ungefär Rs. 12000 här. Då kan du få den upplåst illegalt, och dölja det, säg, på din väns hus. Du ringer din operatör och krav stöld. Sedan, när du får en ny iPhone, avbryter du kontraktet och ge tillbaka telefonen. Det högsta belopp du skulle spendera här är Rs. 15000, inklusive en månads räkning och kontrakts avbokning. En iPhone kostar här i regionen på skivor. 60000 Folk här hoppa på chansen att få en telefon vid en fjärdedel av det ordinarie priset, ärlighet går fan.

Det finns vissa människor i världen som fortfarande har integritet och tror på ärlighet. Skuggiga stunts som ditt höjer priserna för resten av oss och jag inte uppskattar det.

Tillräckligt.

@ NSDCars5 inte säga att han faktiskt gör detta, eller rekommendera att andra människor gör. Han sa bara att människor gör det, som helt enkelt anger saklig information.

Alla texter som lagras i Library of Congress skulle kunna passa på en blygsam 15TB hårddisk array.