hur man kan spara och stänga alla öppna dokument i Word

Word kan du öppna flera dokument samtidigt samt visa flera dokument samtidigt. Vad händer om du gör ändringar i alla öppna dokument och sedan vill snabbt spara och stänga alla dem? Lätt att göra så visar vi dig hur.

I tidigare versioner av Word (före 2007), håller ned “Shift” tangenten samtidigt som du klickar på menyn “Arkiv” skulle ändra “Spara” för att “Spara alla” och “Stäng” för att “Stäng alla”. Från och med version 2007 menyraden i Word ersättas med bandet, men det finns ingen “Save All” alternativet eller “Stäng alla” alternativet på backstage skärmen genom att klicka på “File” -fliken. Inga problem. Dessa två kommandon finns fortfarande i Word. Vi visar dig hur du lägger till “Save All” och “Stäng alla” kommandon till “i verktygsfältet Snabbåtkomst”.

För att lägga till “Save All” och “Stäng alla” kommandon till “i verktygsfältet Snabbåtkomst”, klicka på nedåtpilen till höger om “verktygsfältet Snabbåtkomst” och välj “Fler kommandon” från rullgardinsmenyn.

De “i verktygsfältet Snabbåtkomst” skärmar på “Word-alternativ” i dialogrutan. Välj “Alla kommandon” från “Välj kommandon från” listrutan.

Bläddra nedåt i listan tills du hittar “Save All” kommandot, markera den och klicka på “Lägg till”.

“Spara alla” kommandot läggs till i listan till höger.

För att lägga till “Stäng alla” kommandot, bläddra tills du hittar den i listan över kommandon till vänster, markera den och klicka på “Lägg till”.

“Stäng alla” kommando läggs till i listan till höger.

Om du vill ändra ordningen på kommandon på “i verktygsfältet Snabbåtkomst”, välj det kommando du vill flytta i listan till höger och klicka på uppåt- eller nedåtpilen till höger om listan.

När du är klar med dina ändringar, klicka på “OK” för att acceptera dem och stänga “Word-alternativ” i dialogrutan.

“Spara alla” och “Stäng alla” kommandon finns nu på “i verktygsfältet Snabbåtkomst” (som avbildas i bilden i början av den här artikeln) och ger ett klick tillgång till dessa kommandon.

Volkswagen kan göra anspråk på längsta enda modell fordonsproduktionsomgång, den ikoniska Volkswagen Typ 2 Microbus, ursprungligen infördes 1950, tillverkades i Brasilien i september 1957 till december 2013, en jättestor 56 år körning.