hur man kombinerar alla dina e-postadresser till en outlook.com inkorg

Microsofts nya Outlook.com kan du se e-post från alla dina e-postkonton i en inkorg och skicka meddelanden från andra e-postadresser i ett välbekant gränssnitt. Om du är trött på att kontrollera flera inkorgar, försöka kombinera dem.

Vi har tidigare täckt kombinera alla dina e-postadresser till en inkorg i Gmail, och detta är en liknande process för Outlook.com. Varje process förvandlar din webbmailkonto inkorg till en kraftfull, allt-i-ett gränssnitt för alla dina e-behov.

Om du vill skapa flera @ outlook.com eller @ hotmail.com e-postadresser och kombinera dem till en e-postbrevlåda, kan du använda outlook.com s e-postalias funktionen som vi täckt i vår lista med tips och tricks för Outlook.com. Detta är lättare än jonglering flera konton och länka ihop dem. Du bara har flera e-postadresser som är kopplade till samma konto, inte olika e-postkonton med sina egna lösenord och separata inkorgar.

För att skapa ett alias, klicka på Skapa en Outlook Alias ​​på Mer postinställningar skärm.

Om du har en eller flera befintliga e-postkonton som du vill ta emot e-post från i Outlook.com inkorgen, kan du använda antingen e-post vidarebefordran eller Outlook.com post hämta funktion. E-post vidarebefordran är perfekt – när din andra e-postkontot får e-post, kommer det omedelbart vidarebefordra nya meddelanden till Outlook.com inkorg med minimal fördröjning.

Detta förutsätter dock att din andra e-postkontot har stöd för e-post vidarebefordran. Om den inte gör det, kan du använda e-post att hämta funktionen nedan.

Denna process kommer att vara olika beroende på din andra e-postkonto. Outlook.com stöder e-post vidarebefordran, så att du kan kombinera flera Outlook.com eller Hotmail e-postadresser tillsammans på det här sättet. Först logga in på kontot som du vill vidarebefordra e-post från. Om du använder en annan Outlook.com konto öppnar Fler postinställningar skärm från kugghjulsmenyn.

Klicka på E-post vidarebefordran länken under Hantera ditt konto.

Välj Vidarebefordra din e-post till ett annat e-postkonto och ge adressen till din huvudsakliga Outlook.com konto. När denna andra konto får e-post, kommer den automatiskt vidarebefordra e-post till din huvudsakliga Outlook.com inkorg.

Observera att du måste logga in på detta konto en gång var 270 dagar, eller Microsoft kan ta bort din andra e-postadress. Andra e-postleverantörer kan ha liknande begränsningar, även om Google inte automatiskt ta bort Gmail-adresser.

Upprepa denna process för varje e-postadress som du vill ta emot e-post från i huvud inkorg.

Outlook.com post hämta funktionen är idealisk när du har ett annat e-postkonto som inte kan automatiskt vidarebefordra e-post till dig. Det fungerar med alla e-postkonto som stöder standarden POP3-protokollet. Efter att ha ställt in e-post hämtning kommer Outlook.com automatiskt kontrollera ditt andra e-postkonto för ny e-post och dra in den på din Outlook.com inkorg – precis som en stationär e-postprogram skulle.

Observera att e-post hämtning har vissa begränsningar. Det är begränsat till högst 50 meddelanden som hämtas var 30 minuter. Om du har mer än 50 meddelanden för att ta emot, kommer de att gripas av Outlook.com vid nästa 30 minuter uppdatering. Av denna anledning är en vidarebefordrad en snabbare, bättre lösning om det andra kontot stöder det. För mer information om dessa begränsningar, ta Microsofts hjälpsida i ämnet.

För att ställa in e-post hämtning, klicka på skicka / ta emot e-post från andra konton länken under Hantera ditt konto.

Klicka på Lägg till ett e-postkonto länk på denna sida.

Tillhandahålla e-postadressen och lösenordet för det andra kontot.

Outlook.com kommer att försöka fastställa lämpliga inställningar POP3 e-postserver automatiskt, men du kan också klicka på länken Avancerade alternativ och ange ditt andra e-postkonto serverinformation för hand.

Du kommer att bli tillfrågad om du vill ta emot e-post i inkorgen eller på ett konto-specifik mapp. Du kommer också att behöva logga in på e-postkontot och klicka på en bekräftelselänk innan Outlook.com börjar visa dig kontots e-post.

Du kan lägga till upp till fyra olika POP3-konton på den sändande / ta emot post från sidan andra konton.

Ta emot all e-post i ett inkorgen är bara en del av pusslet. Du kommer förmodligen vill svara på e-post ibland och människor kan förväxlas om du svarar från en @ outlook.com adress i stället för den adress som de skickade e-post till. Skicka e-post från Outlook.com som verkar vara från det andra kontot, inrättas Outlook.com s skicka mail från funktionen.

När du skapar ett konto med post-hämta funktionen och klicka på länken i e-postbekräftelse, kommer den automatiskt sättas upp som en ny skicka mail från adress. Om du har använt e-postbefordran metoden ovan eller vill lägga till ett annat e-postkonto, klicka på Lägg till ett konto för att skicka e-post från länk.

Ge andra e-postadress som du vill skicka e-post från och klicka på Skicka verifieringsmeddelande knappen.

När du klickat på verifieringslänken skickas till den andra e-postkontot, kommer du att kunna välja den andra e-postadress när du skickar e-post.

Du är nu bra att gå – om du har följt dessa steg, bör du ta emot e-post från flera konton och skicka e-post från flera e-postadresser i din Outlook.com inkorg.

Du kan göra allt detta och mer med IQTELL.com.

Appen kombinerar alla dina e-postkonton, kalenderkonton, Evernote-konton, bokmärken, filer, projekt, att göra-listor och mycket mer i en centraliserad app som gör det möjligt att korsa funktioner och möjligheter mellan plattformar på arbetsytan själv … På så sätt kan du få en e-post från outlook.com konto och schema för att bearbeta den senare din Google-kalender med bifogade Evernote anteckningar och taggar.

Möjligheterna och den höga nivån av anpassning gör att du kan skapa en skräddarsydd virtuell arbetsyta … du är välkommen att ansöka till beta på IQTELL webbplats!

Började använda Outlook.com förra veckan och ställa in denna funktion. Fungerar bra! Jag älskar att det kommer autosort meddelanden i mappar beroende på vem de kommer ifrån eller vilken adress den är riktad till.

försökt att installera Win8 3 gånger … ..failed hela tiden ……

Jag tittade och tittade och såg ingenting om vilken version av Outlook som detta hänvisar till. Någon som vet;? Jag fortfarande använder 2003), Jag har MS Office 2007, men ingen Outlook med att studentens version;. Jag använder Outlook 2003 och använda den för att plocka upp alla mina 10 eller så e-postkonton, från min personliga hemsida e-post och resten från Gmail-konton,. Beats heck manuellt göra det. LOL, Frid;. E

@Ed Clark, men detta är inte desktop program Microsoft Office Outlook utan Outlook.com, den kommande ersättning för Windows Live Hotmail.

Hej, Im experimentera med outlook.com och jag gillar det ganska mycket. Jag ville ansluta den med mitt Gmail-konto, så jag in vidarebefordran i Gmail. Det fungerar. Med hjälp av din guide i inrättas skicka från gmail i outlook.com så jag kan skriva meddelanden med Gmail som avsändare. Min fråga är, när jag klickar svar forwaded meddelande i outlook.com i mottagarfält finns Gmail-adress och inte upp av avsändaren. Hur kan jag lösa det?

Den vanligaste receptbelagda flaska färg är orange, färgen är precis rätt nyans för att förhindra ljus från att skada känsliga läkemedel, samtidigt som tillräckligt synligt ljus in i behållaren för att belysa innehållet.