hur man laddar ner filmer och TV-program att titta på dem på ett flygplan (eller någon annanstans offline)

Fasta Internetanslutningar är inte tillgängliga överallt. Om du vill titta på strömmande filmer och tv-program på ett flygplan, på tunnelbanan, eller någonstans ute i vildmarken från cellulära torn, kan du ladda ner dem i förväg.

Inte varje tjänst erbjuder en nedladdning funktion, men en hel del tjänster kan du ladda ner filmer i förväg så att du kan ta dem med dig. Detta kan spara massor av värdefulla mobildata, också, speciellt om du internationell roaming. Låt oss ta en titt på några av dina alternativ.

Amazon Video appen för iPhone och iPad, Android-enheter och Amazons egna Kindle Bränder låter dig ladda ner video till enheten så att du kan titta på dem offline.

Bara ladda ner appen och logga in med ditt Amazon konto. Hitta filmen eller tv-program du vill titta på och knacka på “Download” knappen till höger om den. Nedladdade videor visas i avsnittet “Downloads” i appen senare, så att du kan öppna appen och titta på dem, även utan en Internet-anslutning.

Den här funktionen är endast tillgänglig i Amazon Video appar för iOS, Android och Amazon Fire OS. Du kan inte göra detta från webbplatsen, så att du kan inte göra det på en bärbar dator. Du behöver en smartphone eller en tablett, och inte en Windows tablett.

YouTube erbjuder den här funktionen, men bara om du betalar för YouTube Red (som faktiskt inte är en dålig affär om du använder Google Play Musik, som ingår, du får både Google Play Musik musikbibliotek liksom YouTube Red för samma pris du skulle betala för Spotify eller Apple Music.)

För att ladda ner en video öppnar YouTube-appen på en iPhone, iPad eller Android-enhet och tryck på menyknappen bredvid en video. Tryck på “Spara Offline” och du blir ombedd att välja vilken upplösning du vill ladda ner video i. Högre upplösning ger en bättre bildkvalitet, men tar mer plats på enheten.

Du hittar videoklipp som du sparat för användning offline under fliken profil. Tryck på “Offline video” och du kommer att se en lista över videoklipp som du kan titta på offline.

Den här funktionen är endast tillgänglig i YouTube-appen för iPhone, iPad och Android-enheter. Du kan inte göra detta från YouTube, så att du kan inte göra det på en bärbar dator.

Amazon och YouTube båda erbjuder den här funktionen som en del av sina streaming planer, vilket är bekvämt. Däremot kan du få tillgång till ett mycket bredare urval av filmer om du är villig att betala per video antingen som en tillfällig hyra eller som ett köp kan du titta på så mycket som du vill.

Detta är också praktiskt eftersom vissa av dessa tjänster kan du ladda ner filmer till en Windows PC, Mac, eller Chromebook. Du kan spara videoklipp och titta på dem på en bärbar dator eller en Windows tablett, medan Amazon och YouTube erbjuder endast denna funktion i sina mobilappar.

Du har en hel del alternativ här, inklusive

Slutligen, om du har filmer eller tv-program på fysisk DVD eller Blu-ray-skivor, du kan “rippa” dem till digitala videofiler du lättare kan ta med dig. Lagra dessa filer på en bärbar dator, smartphone eller surfplatta och du kan titta på dem utan att ta skivan med dig.

Du kan rippa DVD och Blu-strålar med en mängd olika program, men vi gillar särskilt Handbroms -Det är gratis och innehåller förinställningar för rippning filer som är kompatibla med iPhone, iPad, Android, och mer.

Netflix ännu inte erbjuda den här funktionen, men rykten tyder på Netflix arbetar på det. Om och när Netflix inte erbjuder den här funktionen, kommer det sannolikt att fungera på ett liknande sätt till Amazon Video och YouTube-appar.

Image Credit: Ulrika

Du kan spela Netflix (och många fler kanaler) – men på en dator och om du är villig att betala för en app. Lätt sedan överföra inspelningen till mobilen eller surfplattan. Det kallas Playon (www.playon.tv)

Herregud! Handbroms .. MED? Killar … Ingjuta och Infuse pro ftw pew pew l4z0rs! Bara koppla ur ipad till wifi och du har flera sätt att ladda upp videoklipp. Http, ftp, aktier och mycket mer!

Vad är “FTW Pew Pew l4z0rs?”

Jag har en Galaxy S7 Edge och en LG G Pad tablett. Jag bor i Kalifornien, som förra gången jag kollade, är i USA, men när jag försöker ladda ner Amazon Video appen det säger mig, “Den här artikeln kan inte installeras i enhetens land.”

Verkligen? Om det inte kan installeras på enheter i USA, där är det tänkt att användas?

Kalla dig en nörd och inte nämna Plex (eller Kodi) …. skam på dig icke-Geek

Det finns en app som kallas Showbox som inte finns i Playstore som låter dig strömma eller ladda ner massor av filmer. Jag flyttar dem till en lagringsenhet (flash-enhet, hårddisk), så att jag kan använda dem på andra enheter och att de inte fylla upp min mobil eller surfplatta minne.

besök anständiga bittorrent sajter som TPB, Kickass, TorrentDay, och hitta dina filer som redan packat och komprimeras till H264, H265, Xvid, i varierande resolutioner etc .. ofta förpackningar av hela säsonger.

Herregud! Handbroms .. MED? Killar … Ingjuta och ingjuta pro

Om du inte är en del av Apple fanboi universum sedan, ja, handbroms. Annars bara torrent.

ftw pew pew l4z0rs

Åh titta, de har även en egen rappakalja.

Varning: det var humor. Kom ihåg det?

Whoa … hur i helvete får du medieserverprogramvara för att ladda ner något för att spela senare ???

och förmodligen helt lagligt!

definitivt inte alltför säker om “helt lagligt” del !!!

min son (high school sophomore) bara använt “Showbox” att titta på en film på sin s6 telefon och fick vi det vidarebefordrade ip-Echelon upphovsrättsbrott brev thru cox

Trots den vitt spridda uppfattningen att hundar är helt färgblind, ny forskning visar att hundar kan i själva verket se ett brett spektrum av färger.