hur man låser ecobee3 termostat med en PIN-kod

Om du har barn i huset och är strikt om termostaten, kan du låsa din Ecobee3 med en PIN-kod så att ingen kan justera temperaturen utom de har rätt att göra det.

Med en icke-smarta termostat, skulle du vanligtvis att få en låst inhägnad för att sätta runt det, som du ser i de flesta företag. Men med smarta termostater såsom Ecobee3, kan du helt enkelt sätta ett lösenord lås på det precis som du gör med din smartphone.

Tyvärr kan du bara ställa in upp från termostaten själv och inte från Ecobee3 app på din telefon (som boet kan du göra), men det är lätt att göra och tar inte mycket tid alls.

Börja med att trycka på menyknappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen på Ecobee3 termostaten.

Rulla ner och klicka på “Inställningar”.

Välj “Access Control”.

Klicka på “Aktivera säkerhetskoden”.

Ange i ett fyrsiffrigt lösenord som du vill använda med termostaten för att låsa upp den.

När du anger att, klicka på “Spara” i det nedre högra hörnet av skärmen.

Därefter väljer alla de funktioner som kommer att kräva ett lösenord för att ändra dem. Du kan helt enkelt trycka på “All” för att låsa termostaten helt.

När du är klar med att trycka på bakåtpilen i det övre vänstra hörnet för att gå tillbaka till huvudskärmen.

Vid denna punkt, kommer lösenordet aktiveras, men du måste vänta på att termostaten att gå i standby-läge innan det börjar aktiverande. Du vet när det är i standby-läge när allt som visas på skärmen är inomhustemperaturen och en mindre ikon nedan som anger utetemperaturen.

Nu, när någon försöker ändra inställningarna eller justera inomhustemperaturen, de kommer att mötas med en skärm där de kommer att behöva skriva in lösenordet innan de kan ändra någonting.

Du kan spara den lummiga toppen av en ananas och plantera det att växa en ny ananas växt, med noggrant underhåll och en hel del tålamod, kan en enda affär ananas ge obestämd gröda.