hur man öppnar Google Chrome inställningar i ett separat fönster

När du öppnar inställningarna för Chrome, de öppnas i en ny flik. Om du tenderar att ha en massa flikar öppna och inte vill att inställningarna för att öppna på ännu en annan flik, kan du få inställningarna öppnas i ett nytt fönster i stället. Vi visar dig hur.

Att öppna Chrome-inställningar i ett nytt fönster, kommer vi att använda en inställning på Chrome flaggor sidan. Ange följande text i Chrome adressfältet och tryck på Enter.

“Visa inställningar i ett fönster” flagga markeras i gult. Välj “Enabled” från rullgardinsmenyn.

Klicka på “Starta om nu” längst ned i webbläsarfönstret.

När Chrome öppnas klickar du på Chrome-menyn i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret och välj “Inställningar” från rullgardinsmenyn.

Skärmen Inställningar öppnas nu i ett nytt fönster, vilket förhindrar din ganska fullt flikrad från att få ännu mer trångt.

Om du inte har något emot att öppna inställningarna på en ny flik ibland, och du behöver bara snabb åtkomst till vissa inställningar kan du göra det snabbare att öppna några av inställningarna genom att bokmärka dem.

Pepsin var det första enzymet som upptäcktes (i 1836 av Theodor Schwann) och en av de första som skall kristallis (1929 av John H. Northrop).