hur man rippar en musik-cd i Windows 7 Media Center

Om du är en Media Center användare, du redan vet att det kan spela och hantera din digitala musiksamling. Men visste du att du kan också rippa en musik-CD i Windows 7 Media Center och har den automatiskt till ditt musikbibliotek?

Rippa en CD i Windows 7 Media Center

Placera CD-skivan i den optiska enheten. Inifrån Windows Media Center öppnar musikbiblioteket och välj CD.

Om du inte tidigare har rippat en CD i Windows 7 med Windows Media Center eller Windows Media Player, blir du ombedd att välja om du vill lägga kopieringsskydd. Klicka på Nästa.

Som standard kommer din CD rivas to.WMA format. De rippningsinställningarna för Windows Media Center dras från Windows Media Player. Så för att ändra rippningsinställningarna, vi måste göra det i Media Player. Klicka på Slutför.

Inifrån Windows Media Player, klicka på Verktyg från menyraden och välj Alternativ. Om du är ny på Windows Media Player 12, ta en titt på nybörjarguide om hur du hanterar din musik med WMP 12.

Välj fliken Kopiera musik och välj output format från Format rullgardinsmenyn. Du kan också välja ljudkvaliteten (bithastighet) genom att flytta skjutreglaget i ljudkvalitet. Klicka på OK när du är klar.

Nu är du redo att rippa din CD. Klicka på Rip CD.

Klicka på Ja för att bekräfta att du vill rippa CD-skivan.

Du kan följa förloppet som varje spår konverteras.

När CD är klar är du redo att börja njuta av din musik när du vill i Windows 7 Media Center.

Letar efter några fler uppgifter du kan utföra i Media Center med bara en fjärrkontroll? Kolla in vår tidigare inlägg om hur man beskär, redigera och skriva ut foton i Windows Media Center.

detta är geeky

Mellan 1993 och 2009, brottsbekämpande organ i Europa trodde att de hade att göra med en sofistikerad kvinnliga seriemördare eftersom hennes DNA hade hittats på olika brottsplatser i hela Österrike, Frankrike och Tyskland, det bestämdes dock att DNA från ” Phantom Heilbronn “var faktiskt från förorening vid (bomullspinnar) fabrik för tillverkning.