hur man sätter in checkar till ditt bankkonto med hjälp av telefonen

Mycket väsen har gjorts under de senaste åren om att kunna sätta in kontroller för att dina bankkonton med hjälp av telefonens kamera. Det fungerar bra och är super bekväm, så om din banks app erbjuder den här funktionen kan du prova det.

En av de första saker du behöver ta reda på är om din bank erbjuder även en officiell app (de förmodligen göra), som kan ge dig att sätta in kontroller hemifrån. Varningens ord: Använd alltid den officiella appen och när du sätter kontroller och se till att du inte använder den på ett öppet Wi-Fi-nätverk.

En annan sak som du vill kontrollera vilken typ av kontroller som du kan sätta in. Till exempel kan du förmodligen sätta en mängd olika typer kontroll såsom Kassans, resenärens, postanvisningar och mer.

Se också till att du vet vad din högsta dagliga beloppet är. Om du har mer att sätta in än vad du är tillåtet, kan du behöva faktiskt gå in i din bank eller utrymme dina insättningar ut under några dagar.

Slutligen, se till att du vet när dina pengar kommer att finnas tillgängliga. Du och din bank bör ha någon form av depåavtal på plats, och medel får inte vara omedelbart tillgängliga. Kom ihåg att någon insättning inte kommer att vara officiellt klar förrän din bank faktiskt samlar in pengar.

Använda en app för att göra insättningar från ditt hem är en av de bekvämligheter som vi alla bör ta för givet. De flesta banker har nu dedikerade appar i de stora app butiker. Låt oss visa kortfattat hur du kan sätta en kontroll med hjälp av en typisk bank app.

Antag att din bank kan du sätta in kontroller hemifrån, kommer du troligen bara behöver förbereda din check genom att stödja ryggen. Du kan behöva skriva någon annan information till vilket konto kontrollen deponeras. Din bank kommer att låta dig veta vad jag ska skriva.

Leta reda på alternativet insättning på bank app.

Du kan också behöva ange hur mycket du insättning och, om du har fler än ett konto, till vilket medlen går.

När du har kvadrat allt borta, kommer du fånga den främre delen av kontrollen, och sedan tillbaka.

Det är bäst att använda en mörk bakgrund och håll telefonen så stilla som möjligt så att du får det rätt första gången.

Skicka båda sidorna på väg till din bank och se till att du får en bekräftelse på att kontrollen har tagits emot. Om du får ett bekräftelsenummer, är det bäst att skriva ner det i fall något går snett.

Det är en bra idé att vänta tills du får kontroll från din bank att kontrollen har framgångsrikt deponeras. Som vi nämnde tidigare, kan medlen inte vara omedelbart tillgängliga och återigen, är transaktionen inte helt klar förrän din bank tar emot pengar från kontrollen utfärdaren.

Som sagt, när medlen har deponerats och är tillgängliga bör du scrawl “VOID” tvärs över kontrollen eller ännu bättre, strimla den.

Du bank bör kunna förklara de tekniska aspekterna av sin insättning app. Du bör räkna med att de bilder du tar inte kommer att lagras, och att de kommer att krypteras innan du skickar.

Sammantaget bör deponera kontroller smartphone bli lätt, säker och trygg. Vi har aldrig upplevt ett problem, och kan inte komma ihåg något rapporterat fall där någon har hackat processen. Naturligtvis, det betyder inte att det inte kommer att hända, men som också betyder inte någon kommer inte springa upp till dig och råna dig under vapenhot heller.

Vid deponeringen kontroller hemma, bara ihåg att använda dig bankens egen app, glöm inte att fylla i baksidan av checken, använd en mörk bakgrund när du tar kontrollen, och se till att de medel som finns tillgängliga innan tömning eller fragmentering det .

Vi hoppas då att om du aldrig har övervägt att deponera kontroller med hjälp av din bank telefon app, att denna artikel har väckt din nyfikenhet, om du vill ställa en fråga eller bidra med en kommentar, vänligen lämna dina synpunkter i vårt diskussionsforum.

Jag använde mobila insättningar innan direkt insättning på mitt jobb sparkade in och jag fann det mycket praktiskt att ha.

När du använder en bank app för att sätta in pengar är mycket bekvämt och jag har använt det i en nypa, jag oroa säkerhetsfrågor och hur säkert det är att sätta in pengar på detta sätt.

Det finns verkligen inget säkert sätt att veta hur säkra bankens app är eller hur säker din anslutning är vid sändning. Jag skulle hata att förlora min lön eller, ännu värre, har mitt bankkonto hackat på grund av otillräckliga säkerhetsprotokoll som får min data nås. Kalla mig paranoid, men jag tror att jag hellre ta itu med rösträknare ansikte mot ansikte. Det är ett besvär, men i min bok, är det väl värt besväret.

Jag vet inte varför arbetsgivare skär manuella kontroller längre. Verkar som direkt insättning skulle vara så mycket enklare för alla.

Vissa människor har inte bankkonton, en del människor inte litar på direkt insättning, och det är förmodligen den viktigaste orsaken – anställda byter banker eller nyanställda behöver åtminstone en cykel för att komma direkt insättning igång.

Även för vad det är värt: en arbetsgivare krävs för mig att ha direkt insättning. Jag antar att om du får själv i en situation där banken stänger ditt konto, förlorar du ditt jobb.

Det är en fråga om företräde jag tror att människor bör ha rätt att få. Alla borde ha ett val.

och det är förmodligen den viktigaste orsaken – anställda byter banker eller nyanställda behöver åtminstone en cykel för att komma direkt insättning igång.

kontroller skulle naturligtvis behöva skäras i dessa fall, men det var inte vad jag talade om.

Jag antar att om någon inte har ett bankkonto är det klokt att skära en check. Men att bara verkar lite udda 2015 att inte ha ett bankkonto.

Om är udda, men om du har dåliga krediter, övertrasseringar, eller checkar, kommer en bank inte ge dig ett konto.

Även om det aldrig kommit till produktionen, var titeln på Spaceballs uppföljare tänkt att vara Spaceballs III: Sökandet för Spaceballs II.