hur man ser din uber passagerare rating

Efter varje Uber rida, kan du betygsätta din förare av fem stjärnor baserat på hur bra eller dåligt åkturen var, men du kanske inte vet att Uber drivrutiner gradera också som en passagerare. Här är hur du visar din Uber passagerare rating.

När du begär en Uber kommer närmast Uber föraren ta emot begäran, och de kommer att ha möjlighet att acceptera eller neka den. Om det förnekas, flyttar begäran till nästa närmast föraren. Generellt bör du inte ha svårt att få en förare att ta emot din förfrågan, men om du har en låg passagerar rating, kan det påverka dina chanser allvarligt.

Du kanske inte ens vet vad din Uber passagerare Betyget är, men det finns ett enkelt sätt att ta reda på.

Börja med att öppna upp Uber app på din telefon och tryck på menyknappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Klicka på “Hjälp”.

Välj “Konto”.

I listan, hitta och välja “Jag skulle vilja veta mitt betyg”.

Klicka på “Skicka”.

Du får en pop-up som talar om vad din passagerare Betyget är av fem stjärnor. Tryck på “OK” för att rensa pop-up.

För det mesta, bör du inte oroa dig för din passagerare rating så länge du vet att du har varit ett anständigt bra Uber passagerare. Du kan dock vara nyfiken om du fick dinged under den en åktur där du tog alltid för att komma ut. Om så är fallet, kan du nu enkelt se ditt betyg för att se om det tog en träff.

Om Uber passagerare Betyget är inte så bra som du hade hoppats, eller om du bara vill behålla den perfekta fem stjärnor intakt, finns det några saker du bör tänka på när du tar en Uber.

Över på Reddit, har många Uber förare och passagerare stämde in på vad som gör en bra eller dålig Uber passagerare. Här är några viktiga punkter att veta

I slutändan är det egentligen bara handlar om att inte vara en idiot och har några gemensamma artighet, vilket inte är svårt att göra alls. Om du kan hantera det, då din Uber passagerare rating bör stanna ganska hög och du ska inte behöva oroa sig för det för det mesta.

Bild av Uber

Om du vill återskapa hela LEGO filmen tegel för tegel, skulle du bättre redo din ekonomi: du behöver 15,080,330 LEGO bitar.