hur man skapar en cinemagrafi, stillbilder med rörliga element

Cinemagrafi, stillbilder med rörliga delar, är ganska en trend i fotografi kretsar. Till skillnad från ryckiga animerade GIF, de är mycket mer flytande och subtil. Lära sig att göra dem med den här guiden.

Vid Photojojo! de har en utförlig handledning beskriver hur man skapar en cinemagrafi som täcker planering och genomförande av bilden.

Om du aldrig har hört talas om processen innan det är ganska snyggt. Du tar en serie fotografier och sedan, med hjälp av bildredigeringsverktyg, masken endast de delar av bilden som du vill flytta (som ögonen i bilder provet sett här). Då kan du blanda bilder tillsammans och skapa en animerad GIF där endast en liten del av bilden faktiskt rör sig. Detta är helt annorlunda än de ryckiga animerade GIF som uppstår när folk försöker att vända full motion video i en animation.

Hit upp länken nedan för att se hur du kan skapa dina egna cinemagrafi.

Hur man gör cinemagrafi – stillbilder som rör sig som filmer!

Miniatyren för det här inlägget ska animeras (på hemsidan, skulle det vara cool !!)

Det skulle vara häftigt (och något obehagligt för den intet ont anande läsare!)

“Något obehagligt för den intet ont anande läsaren” LOL! …;. Wow;! Tiden mina kommentarer blockeras.

Oooops – Jag tar det tillbaka – min kommentar gick igenom, och jag ser att de gjorde det animerade. Cool,. Hur-i länken listar Adobe Photoshop som en ingrediens. sista jag hörde brinner ganska allvarlig mjukvara bara för att göra en animerad gif.

Jag har en hel del roligt med dessa och jag kan berätta allt du behöver är vlc om huset med hjälp av en videofil att ta ögonblicksbilder av ramarna som du vill använda och en liten app som kallas Microsoft GIF Animator.

theres faktiskt sätt att uppnå detta utan att någonsin installera något på din dator. Theres källor på nätet också. Jag tror att detta borde ha förenklats lite eller åtminstone delas upp så att alla de sätt som man kan göra dessa.

@vistual; Vilka är de källor på nätet ??? Jag har använt GIF Animator för att skapa GIF, i själva verket jag skapade en “cinemagrafi” men min rörligt objekt var en TV i bakgrunden, använde jag flera bilder var och en med sin egen TV. Det är ganska enkelt att använda MGA, men dessa online-resurser förenkla ännu mer ???

Grip makt sammansatta LEGO tegel, hur väl de hålla ihop, kallas “koppling”, men det finns ingen officiell uppskattning från LEGO företaget hur många gånger du kan hålla och borttagande tegel tillsammans har LEGO fans utförda tester som indikerar tegel kan användas 36,000-38,000 gånger innan de kommer inte längre att hålla fast tillsammans.