hur man skapar en minimera alla fönster (vinna + m) snabbtangenten för Mac OS X

Windows-användare har kunnat minimera alla fönster på skrivbordet sedan tangentbord med tangenten Win började dyka upp – bara knacka WIN + M på tangentbordet, och alla fönster minimeras. För Mac OS X, det är inte riktigt så enkelt.

Du kan naturligtvis använda CMD + OPT + H + M genväg tangentkombinationen för att dölja de flesta fönster … men det är en hel del nycklar att slå på en gång, och det är inte alltid minimera allt i min erfarenhet. Så som allt annat jag ville från Windows, var det dags att räkna ut hur man får det på OS X också. Denna metod använder QuickSilver att ge kortkommando trigger – om det finns ett bättre sätt att göra det, låt oss veta.

Lyckligtvis har OS X en trevlig scripting plattform, och vi kan använda följande skript från en hjälpsam person över på Superuser att göra allt detta hända.

Öppna upp en ny Appleredigeringsfönstret och klistra in manuset från ovan. Gå sedan till filen och spara.

Ändra Filformat till program och spara den någonstans användbar med ett namn som är meningsfullt, som MinimizeAll.

Nu huvudet i Quicksilver preferenser, sedan skapa en ny Trigger. Välj din nya MinimizeAll app med effekten av Open. Obs: Om du inte är bekant med Quicksilver, det är ett mycket kraftfullt sätt att styra din Mac, och väl värt att undersöka.

Klicka på kryssrutan hotkey inställningen och en panel kommer att öppna för dig att lägga till kortkommando där.

Jag använde Alt + M som är samma knapp som WIN + M på en vanlig Windows tangentbord. Spara och avsluta, och den nya genvägen borde arbeta.

Är detta annorlunda än när jag trycker på tangenten F11?

Ja, som bara flyttar dem åt sidan för tillfället.

Mängden is låst i Mars södra polarisen innehåller tillräckligt med vatten för att täcka hela planeten i en ocean 36 fot djup.