hur man skapar och använda mallar i Outlook 2010

Om du svarar på e-post med samma svar om och om igen, kommer det att spara mycket tid för att skapa en mall som du kan använda om och om igen. Vi har visar du tidigare hur man skapar mallar i Outlook 2003, så låt oss ta en titt på att använda Outlook 2010.

När du skapar en mall dig att komma igång som om du skapar ett nytt e-post, är att välja ny e-post från fliken Start.

Nu kan du utkast din e-post som vanligt.

Istället för att skicka e-post ska du nu klicka på Arkiv-menyn och välj Spara som knappen.

Ändra typ till en Outlook-mall format.

Klicka sedan på knappen spara.

Om du vill använda mallen allt du behöver göra det öppna det från Explorer och anpassa vem du skickar det till.

Användbar

Du kan också dra och släppa filerna till en mapp i Outlook för snabb åtkomst.

Jag kanske får något fel, men med denna metod du inte kan svara på en befintlig e ?! Så jag antar att ett annat alternativ är att spara “din alltid-på-samma-meddelande” som en signatur och svara på e-post …

@Tom C. – Ett annat sätt att se på detta är om du maila liknande data som en grupp hela tiden. Till exempel som en coach har vi ett format som vi skickar spel påminnelser ut till människor och allt jag skulle behöva ändra är tid / datum / plats i stället för att kopiera / klistra in eller åter skriva hela e-post.

Alternativt kan du spara val till Quick Part Gallery och sedan använda Infoga> Snabbdelar för att infoga den tidigare sparade brödtexten i brevet.

Jag sekund med spara olika “signaturer” med ofta skickar svar Du kan anpassa signaturer för att möta de specifika behoven hos din e-post,. Alltid på jakt efter tips för att göra saker mer effektivt, bra fråga och svar!

Adam Rainer är den enda personen i historien att vara både en dvärg och en jätte: ett ospecificerat medicinskt problem i sin ungdom hämmat hans tillväxt och en misstänkt hypofystumör i vuxen ålder skickade honom skyhöga till en slutlig höjd av 7 fot 8 tum.