hur man skapar utskrivbara häften i Microsoft Word

Det finns tillfällen där du behöver för att skapa ett litet häfte av litteratur för ett företag eller organisation, och lyckligtvis Microsoft Word 2010 eller 2013 gör processen enkel. Här är en snabbguide om hur man gör det.

Obs: Dessa skärm är från Word 2010, men det är exakt samma process 2013.

Öppna Word och välj fliken Sidlayout, klicka på ikonen i hörnet av Utskriftsformat för att öppna dialogrutan Utskriftsformat. Det är nog bäst att göra detta innan du skapar ditt dokument, så du får en bättre uppfattning om hur layouten kommer att se ut. Du kan dock göra dokumentet först sedan skapa häfte layout och redigera den därifrån.

I Utskriftsformat skärmen under sidor, ändra flera sidor bokar gånger från rullgardinsmenyn.

Du kanske också vill ändra inställningen Gutter under Marginaler från 0 till 1. I annat fall finns det en chans ord kommer att få rörig i bindningen eller veck i häftet. Dessutom, efter att ha valt Book Fold Word ändras automatiskt till liggande läge.

Klicka på OK när du har gjort dina justeringar och du kommer att kunna få en uppfattning om vad häftet kommer att se ut.

Naturligtvis kommer du att ha kraften i Word redigeringsfunktioner så att du kan göra dig häfte så enkelt eller komplicerat som du vill. Här är vi bara göra ett enkelt test häfte, lagt till en rubrik, och sidnummer för sidfoten.

När du har häfte setup i ord, kan du navigera till varje sida, och göra några ändringar eller ändringar som du behöver.

Beroende på vilken typ av skrivare du har, förhoppningsvis kan du skriva ut på båda sidor av dokumentet. Eller, om den stöder manuell dubbelsidig utskrift, kan du välja det alternativet också. Var i vårt fall det ser ut som det kan vara dags för en skrivare uppgradering?

Du kan också skapa häften i Office 2003 och 2007, men naturligtvis alternativ och layouter är annorlunda.

hurra för detta väl gjort det kommer att vara till stor hjälp,. tack

Några idéer? Jag har skapat och tryckta häften innan och det har fungerat riktigt bra. Försökte det med ett annat projekt, och bilderna ut på rätt sidor, men orden hamna utskrift ovanpå föregående sida, den första sidan ord hamnar på sista sidan, och den 3: e sidan ord hamnar ovanpå ord på andra sidan. Någon hjälp skulle uppskattas \;. Tack.

Tack så mycket! Detta var verkligen användbart för ett projekt im gör

verkligen detta är meningslöst

Fin förklaring! tack!!

Detta var stor att ord kan göra detta, men utskriften är frustrerande. Man skulle kunna tro att det skulle skriva ut sidor ena sidan och du kan manuellt kopiera duplex, men ord kommer inte skriva ut entires sidorna av någon anledning. Om det finns en algoritm för att detta då det skulle vara till stor hjälp. tolv sidan häften är lättare att hantera då de 14 sidor som är anledningen till att formeln kan vara till hjälp.

tack

De förenklade manliga och kvinnliga logotyper som pryder offentliga badrum runt om i världen är de mest synliga exemplen på isotyp (International System of Typographic Bild Education), en pictographic kommunikationssystem utformats av Otto och Marie Neurath, och designad av Gerd Arntz, på 1920-talet.