hur man spelar Spotify musik på amazon ekot

Amazon Echo använder Amazons Prime Music som standardtjänst för musik som du vill spela. Men du kan också ansluta din Spotify konto till Amazonas Echo och berätta Alexa att spela något genom tredje part tjänst.

Prime musik på Amazon Echo kan fortfarande vara bra i många fall, som om du bara vill lyssna på en viss låt eller bara berätta Alexa att spela lite 90-talsmusik. Det hittar dessa låtar på Prime Musik och du ska vara bra, även om du är i första hand en Spotify användare.

Spotify verkligen komma väl till hands om du vill spela en viss spellista som du har skapat på Spotify, eller om det finns en låt som Prime Music inte har. Du måste ansluta din Spotify-konto till din Amazon Echo, men det är verkligen lätt att göra och tar bara ett par minuter. Observera att du behöver ett Spotify Premium-konto för att göra detta, så tyvärr gratis användare av lycka.

Börja med att öppna upp Amazon Echo-appen på din telefon och tryck på menyknappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Klicka på “Inställningar”.

Under “Konto”, klicka på “Musik & Media”.

Klicka på “Länk konto på Spotify.com”.

Klicka på “Logga in till Spotify”. Om du inte redan har en Spotify-konto, kan du trycka på “Registrera dig för Spotify”. Kom ihåg att du behöver en Spotify Premium-prenumeration för Amazon Echo integration att fungera.

Ange i din Spotify användarnamn och lösenord, och sedan klicka på “Logga in”.

Klicka på “OK”.

Därifrån kommer ditt Spotify-konto länkas till din Amazon Echo. Du kan trycka på “X” -ikonen eller bakåtpilen längst upp för att gå tillbaka.

Nu, när du vill lyssna på en låt eller en spellista, kan du berätta Alexa något liknande, “Play Collective Soul på Spotify” och det kommer att blanda genom olika låtar från Collective Soul. Här är några andra Spotify-kommandon du kan ge Alexa

De vanliga uppspelningsstyrkommandon arbetar också med Spotify också, liksom “Pause”, “Stop”, “Återuppta”, “Mute”, etc. Du kan också tala om Alexa till “Play Spotify” och det kommer att spela Spotify där du senast slutade.

Dessutom, när du berättar Alexa att spela något i Spotify, kan du öppna upp Spotify-appen på telefonen och låten kommer att visas i “Now Playing”, där du kan styra låt från din telefon om du vill.

Samma sak händer också i Amazonas Echo appen.

Om du berättar Alexa att spela en låt och det känner inte igen låttitel eller artist, eller det bara spelar fel låt, kan du manuellt gå in i Spotify appen spela rätt låt, och sedan på alternativen utgångs på mycket botten och välj Amazon Echo har utgångs högtalaren. Därifrån kan du sedan berätta Alexa att pausa, mute, stopp, och så vidare.

Bild av Milanares / Bigstock, Amazon och Spotify

Det är en växt hemma i Australien kallas “Gympie Gympie” som är som en överladdad version av Poison Ivy, de föreningar som utsöndras av bladen är så otroligt smärtsamt att folk beskriva effekterna, som dröjer sig kvar i flera veckor efter exponering, som som en kombination av att vara doused i varm syra och elchocker samtidigt.