hur man styr din Belkin Wemo övergång från startskärmen

Styra dina lampor, växlar och andra Smarthome produkter från telefonen är riktigt cool, men det kan vara besvärligt att öppna upp en app bara för att slå något på eller av. Här är hur man gör saker och ting lite snabbare och enklare och styra din Belkin Wemo Växla direkt från startskärmen på din Android-enhet, eller från meddelande Center på din iPhone eller iPad.

En handfull av mobilappar har infödda widgets som du kan lägga till startskärmen eller anmälan Center att göra det snabbare och enklare att göra vad du behöver göra. Men det finns fortfarande en hel del program där ute som inte har egna widgets, däribland många Smarthome program som verkligen kan dra nytta av en sådan funktion. Den Wemo app är en av dem.

Lyckligtvis är inte allt hopp förlorat, och med hjälp av DO-knapp från IFTTT (som står för “Om detta då att”), kan du göra det mycket lättare att sätta på och stänga Belkin Wemo Switch utan att ens öppna upp Wemo app.

Innan vi börjar, ta en titt guide om inrättande av DO-knapp som tar dig genom processen att registrera dig för ett konto, som förbinder kanalerna och skapa knappar. Efter att komma tillbaka hit för att lära sig att skapa din Wemo Switch genvägsknappen.

När du har hämtat appen och skapa ett konto, börja genom att trycka på “Lägg till en recept” i det nedre högra hörnet.

Peka på ikonen “+”.

Peka på sökikonen i det övre högra hörnet på skärmen.

Skriv in “Wemo” och det kommer att ta upp en lista med alternativ som du kan välja mellan. Välj “Växla en Wemo Switch”, eller om du har Insight Switch Klicka på “Växla Insight Slå på / av”.

Knacka på “Lägg till”, som kommer att uppmana dig att ansluta Belkin Wemo kanal och låta DO-knapp för att få tillgång till Wemo Switch.

För att göra detta måste du ange in PIN från Wemo Switch, som du kan få inifrån Wemo appen.

Öppna upp Wemo appen och gå in i inställningarna. Välj sedan “Anslut till IFTTT”.

PIN kommer att visas på nästa skärm.

Hålla nere PIN kommer att belysa den, och sedan kan du kopiera den till Urklipp genom att trycka på knappen Kopiera på toppen.

Gå tillbaka till DO-knapp och klistra in PIN-koden. Tryck på “Anslut” och du kommer att vara redo. Klicka på “Klar” för att fortsätta.

Därifrån kan du välja Wemo Växla från listan och sedan klicka på “Lägg till”.

Din Wemo Switch kommer nu att visa upp som en knapp i DO-knapp.

Nu måste vi lägga till en widget på startskärmen. Denna process är lite annorlunda på iOS och Android.

Android-användare har en bit av ett ben upp, eftersom du kan lägga till widgeten rätt till startskärmen. Utträde ur appen och gå till startskärmen. Håll ned på skärmen och välj sedan “widgets”.

Rulla ner och välj endera av DO Button widgets genom att dra och släppa den på startskärmen.

Därifrån kan du trycka på widgeten för att omedelbart slå på eller stänga av Wemo Switch utan att gå in på Wemo appen alls.

På iOS kan du inte lägga till widgetar på startskärmen, utan lägga till dem i Notiscenter. Så när du skapar knappen DO-knapp, utgång ur appen och följ instruktionerna nedan.

Dra ner från toppen av skärmen för att få upp Notiscenter. Gå till avsnittet “Idag” om du inte redan är där.

Rulla ner till botten och tryck på “Redigera”.

I listan hittar “DO Button” och peka på den lilla gröna “+” bredvid den.

Bläddra tillbaka upp till toppen och widgeten kommer nu att i listan över aktiva widgets. Du kan hålla ned på flyttningsikonen till höger för att ändra där du vill att widgeten belägen. Det är standardplatsen kommer att vara längst ned.

Därifrån kommer DO Button widgeten placeras i meddelande Center, kan du direkt styra Wemo Växla från direkt utan att ens öppna upp Wemo appen.

Det är inte riktigt lika bekvämt som att ha widgeten direkt på startskärmen som Android, men det är det näst bästa alternativet i iOS.

Påståendet att “orange” är det enda ord i det engelska språket utan rim är falsk. Det finns hundratals ord utan perfekta rhymes inklusive: glödlampa, filmade, nionde och snarare ironiskt, dikt.