hur man tar bort en sensor eller enhet från smartthings

Om du har en sensor eller enhet ansluten till din SmartThings setup, men du inte längre vill ha det, det är faktiskt riktigt enkelt att koppla från datorn.

SmartThings kommer med sin egen linje av sensorer och enheter som du kan lägga till. Det är inte ett stort sortiment på något sätt, men den goda nyheten är att du också kan ansluta tredjeparts enheter till SmartThings setup, som Philips Hue ljus, Belkin Wemo utlopp switchar och även smarta termostater.

Men om du inte längre vill ha en särskild enhet som är ansluten till din SmartThings konfiguration, här är hur man tar bort det snabbt och enkelt utan krångel.

Först ut, öppna SmartThings app på telefonen och välj “My Home” -fliken längst ner.

Därefter trycker på “saker” -fliken mot övre delen av skärmen.

Här ser du en lista över alla sensorer och enheter som du har anslutit till SmartThings. Båda SmartThings-märkta enheter och enheter från tredje part kommer att visas i listan.

Därefter helt enkelt peka på den enhet som du vill ta bort.

Peka på kugghjulet i det övre högra hörnet på skärmen.

Välj “Edit Device”, när pop-up visas längst ned.

Klicka på “Ta bort”.

Klicka på “Ta bort” igen på nästa skärm.

Klicka på “OK” för att gå tillbaka till listan över enheter.

Vid varje punkt i framtiden om du vill åter tillägga att enheten till SmartThings setup, kan du enkelt göra det genom att helt enkelt gå igenom processen att lägga till en ny enhet till din konfiguration. Annars, om du tänker på att få bli av enheten och sälja det, bara se till att du har tagit bort det och fabriksåterställning det om det krävs att.

Under 2010 vann skådespelerskan Sandra Bullock både en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i The Blind Side och två Razzies för värsta skådespelerska för sin roll i All About Steve, respektive.