hur till nummer linjer i marginalerna i ord 2013

Om du skriver en hel del juridiska dokument eller andra typer av dokument som du behöver för att referera till vissa delar, lägga radnummer kan vara användbart. Vi visar dig hur du lägger till diskreta radnummer i vänstermarginalen för ett Word-dokument.

Öppna Word-dokument och klicka på fliken Sidlayout i menyfliksområdet.

I avsnittet Utskriftsformat på fliken Sidlayout, klicka på radnummer och välj Radnumrering alternativ från rullgardinsmenyn.

På dialogrutan Utskriftsformat klickar du på fliken Layout. Klicka sedan på radnummer.

Dialog radnummer ruta. Välj numreringskryssrutan Lägg linje så det finns en bock i rutan. Ange numret till Starta vid att ökningen Räkna med avståndet från texten, och om att numrera kontinuerligt eller starta på varje sida eller sektion. Klicka på OK.

Klicka på OK i dialogrutan Utskriftsformat för att stänga den.

Du kan enkelt ändra alternativen eller stänga av numrering när det inte behövs.

Tillvägagångssättet är detsamma för Word 2010 och (förmodligen) Word 2007.

Även om jag inser att Word 2013 är den senaste och (hosta inte så hosta) störst, många människor fortfarande använder Word 2007 och Word 2010 (Office 2007 är EOL är 2017/10/10 och Office 2010 är EOL är 2020/10/13 ) och inte alla kommer att uppgradera till Word 2013 när de har en rätt bra kontorssvit redan (anledningen till att jag uppgraderat från Office 2007 till Office 2010 var jag inte gillar vad jag såg med Office 2013 och ville se till att jag hade en version jag gillade genom EOL av Win 7). Jag anser att det skulle vara en fördel för HTG medlemmar och gäster om du vill nämna i titeln när funktioner i Office 2013 program är bakåtkompatibla med tidigare versioner av Office.

Dextros är en ingrediens som finns i ett överraskande antal förpackade livsmedel. Det är också bara ett annat ord för glukos, som är bara en annan typ av socker. Så kolla ingredienserna – din färdigförpackade “lean” kycklingbröst kan behandlas med socker.